Kayseri'de Özel Ögrenciler Bovling Etkinliginde Bir Araya Geldi

Hulus Hanimlar Dernegi, "özel ögrenciler" için bovling etkinligi düzenledi.

Dernekten yapilan yazili açiklamaya göre, Gençlik Projeleri Destek Programi "BIN-KAY-SERI Projesi" kapsaminda düzenlenen etkinlige Istiklal Özel Egitim Meslek Okulu ögrencileri ile dernek üyeleri katildi.

Proje Koordinatörü Mustafa Karabulut, özel egitim ögrencilerinin sporla fizik koordinasyonunu ve hareket becerilerini gelistirmeleri amaciyla ilk defa bovling oynadiklarini belirtti.

Ögrencilerin dernek tarafindan gelen arkadaslariyla keyifli vakit geçirdiklerini anlatan Karabulut, "Toplumsal farkindaligi artirarak özel gençlerimizin toplumda kabulünü saglamak, yetenekleri dogrultusunda niteliksel açidan en iyi sekilde gelismelerini destekleyerek bagimsiz ve kendini ifade edebilen birey olmasini hedefledigimiz etkinliklerimizde bugün gençlerimiz 5'erli gruplara ayrilarak ögretmenleri eslinde oyun oynadilar. Gençlerimiz doyasiya eglendi." ifadelerini kullandi.

Öte yandan ögrenciler ve aileleri için Konya kültür gezisi düzenlendi. Gezi kapsaminda Mevlana Müzesi, Kelebekler Vadisi ve Konya Panorama Müzesi gezildi.

Kaynak: AA