Adapazari'nin Kurtulusunun 100. Yili Coskuyla Kutlanacak

Adapazari’nin Düsman Isgalinden Kurtulusunun 100’üncü yili birçok etkinlikte coskuyla kutlanacak. Baskan Mutlu Isiksu, “Asirlar boyunca kardesligimizi ve kimligimizi koruyarak, ecdadimizin emaneti olan Adapazari’mizi güzel yarinlara hep birlikte tasiyoruz. Hemsehrilerimizle birlikte nice 100 yillara” dedi.

Adapazari'nin Kurtulusunun 100. Yili Coskuyla Kutlanacak
Adapazari’na gönül veren herkesin kardesçe yasadigini vurgulayan Baskan Mutlu Isiksu, “Asirlardir ayni anilara ve acilara ortak olduk. Hepimiz bu güzel ve büyük hikâyenin bir parçasiyiz. Sokaklari sevgide ve muhabbette birlesen bu güzel sehre gönül verenler daima kardesçe yasamanin en güzel örneklerini sergilemistir. Bizlere bu güzel sehri kahramanliklariyla emanet eden ecdadimizin aziz hatirasini kurtulusumuzun 100’üncü yilinda çesitli etkinliklerle yad edecegiz. Etkinliklerimize destek veren kurum ve kuruluslara tesekkür ediyor, 20-21 Haziran tarihlerinde sehrimizin çesitli noktalarinda gerçeklesecek etkinliklere tüm Adapazari sevdalilarini bekliyoruz” diye konustu.



Türk Yildizlari Adapazari semalarinda uçacak

Adapazari’nin Kurtulusunun 100’üncü yili 20-21 Haziran tarihlerinde Adapazari Kaymakamligi’nin koordinesi, Adapazari Belediyesi’nin organizasyonlari, Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Gençlik Spor Il Müdürlügü, Sakarya Yerel Kültür Dernegi’nin katkilariyla düzenlenecek birçok etkinlikte coskuyla kutlanacak. 20 Haziran saat 14.30’da Türkiye Eskrim Sampiyonasi Ödül Töreniyle baslayacak etkinlikler, 21 Haziran’da kurtulus kahramanlarindan Halit Molla’nin kabrini ziyaret, Türk Yildizlari selamlama ve gösteri uçusu, Kurtulus Sergisi, Kahramanlik Türküleri Dinletisi, Kurtulus Yürüyüsü, Mehteran Gösterisi, Esnaf Selamlamasi, Bisiklet Turu ve Mevlid-i Serif ile son bulacak.
Kaynak: İHA