Baskan Nursaçan Açiklamasi 'Covid-19 Asisi Kayseri OSB'de De Yapiliyor'

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan, covid-19’a yönelik asi çalismalarinin daha hizli ve daha genis kitlelere yapilabilmesi için SGK’ya kayitli tüm çalisanlara Kayseri OSB içerisinde asi yapilabilecegini söyledi. Baskan Nursaçan, asi çalismalari için Kayseri OSB’de Il Saglik Müdürlügü’ne yer tahsis edildigini açikladi.

Baskan Nursaçan Açiklamasi 'Covid-19 Asisi Kayseri OSB'de De Yapiliyor'
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan, pandemi sürecinin ekonomik ve sosyal alanda dünyanin tüm ülkelerini olumsuz sekilde etkiledigini dile getirerek, bu etkinin azaltilmasi ve yok edilmesi için asi çalismalarinin çok önemli oldugunu kaydetti.

Covid-19 asilarinin daha hizli sekilde yapilabilmesi amaciyla Il Saglik Müdürlügü ile gerekli görüsmeleri yaptiklarini ifade eden Baskan Nursaçan, “Sayin Saglik Bakanimiz üretimin devamliligi ve güvenligi için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle asi uygulamasi baslatacaklarini söylemisti. Kisa süre içinde gerekli görüsmeleri yaparak bu önemli hizmetin Kayseri Organize Sanayi Bölgemizde baslamasini sagladik. Il Saglik Müdürlügü’nün asi ekiplerine lojistik destek veriyoruz. Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlügü karsisinda Il Saglik Müdürlügü Asi Uygulama Merkezi olusturuldu. Organize Sanayi Bölgemizdeki SGK’ya kayitli tüm çalisanlarimiz burada asi olabilecekler” dedi.

OSB Baskani Tahir Nursaçan, pandemi döneminin olumsuz etkisine son verilmesi için en önemli tedbir olan asilama konusunda herkesin hassas olmasini ve bir an önce asilarini yaptirmalarini istediklerini kaydetti.

Kaynak: İHA