SGK'ya Kayitli Tüm Çalisanlar Asilanmaya Basladi

Yeni tip korona virüsüyle mücadele kapsaminda salgina karsi toplumsal bagisikliligi kazandirilmasi için baslatilan asi seferberligince Sosyal Güvenlik Kurumuna kayitli tüm çalisanlarin asilanma süreci basladi.

SGK'ya Kayitli Tüm Çalisanlar Asilanmaya Basladi
Korona virüsüyle mücadele kapsaminda Saglik Bakanliginca baslatilan asi seferberligince Sosyal Güvenlik Kurumuna kayitli tüm çalisanlarin asilanma süreci basladi.

Kirklareli’nde saglik kuruluslarinda asi randevusu alan vatandaslar saatlerine göre asilarini oluyor.

Kirklareli Egitim ve Arastirma Hastanesine giden Ufuk Usul, asi sirasinin tüm SGK’li çalisan vatandaslara geldigini ve hemen randevusunu alip asisini oldugunu belirterek, “Uzun süredir asi sirasinin gelmesini bekliyordum. Asi siramiz bu gün geldi ve hemen sirami alip asi olmaya geldi. Herkese tavsiye ediyorum. Herkes asisini olsun” dedi.

Saglik için asinin önemini vurgulayan Kadir Sargan, “Asi olmayi herkese tavsiye ediyorum, çünkü saglik için asi olmak önemli. Asimi oldum, artik kendimi güvende hissediyorum. Saglik çalisanlarimizin ellerine emeklerine tesekkür ediyoruz. Bu dönemde canla basla çalisiyorlar. Hepsine tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Saglik Bakanliginca baslatilan “asi seferberligi” kapsaminda Kirklareli’nde 1. ve 2. doz asi olanlarin sayisi 229 bin 447 kisiye yükseldi.

Ülke genelinde ise 1. ve 2. doz asi olan kisi sayisi 34 milyon 882 bin 364 kisiye ulasti.
Kaynak: İHA