Petrol Ofisi'ne Social Media Awards Turkey'den 2 Ödül

Petrol Ofisi, Social Media Awards Turkey 2021’de iki ödül kazandi. Social Brands Veri Analitigi Ödülleri bölümünde Akaryakit kategorisinde Altin Ödül’e layik görülen sirket, Sosyal Lig ile de Mobil Uygulama kategorisinde Gümüs Ödül’ün sahibi oldu.

Petrol Ofisi'ne Social Media Awards Turkey'den 2 Ödül


Marketing Türkiye ve BoomSonar is birligi ile bu yil 5’inci kez düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021’de kazanlar belli oldu. Yarisma kapsaminda; 1 Nisan 2020 -1 Nisan 2021 tarihleri arasinda dijitalde yayinlanan çalismalar üzerinden marka ve ajanslarin sosyal medya performanslari degerlendirildi. Objektif veriler ve jüri üyeleri tarafindan yapilan degerlendirmede, Türkiye akaryakit ile madeni yaglar sektörü liderlerinden biri olan Petrol Ofisi, biri altin 2 ödüle birden layik görüldü.

Sosyal medyanin en iyileri; 9 Haziran’da düzenlenen online bir törenle ödüllerini aldi.

Social Brands Veri Analitigi Ödülleri’nde 2 yilda 2 Altin Ödül

Bu sene de Social Brands Veri Analitigi Ödülleri bölümünde Akaryakit kategorisinde Altin Ödül’ün sahibi olan sirket, zirvedeki yerini korudu. Sirket, ayrica 2,5 milyon kullaniciya ulasan Türkiye’nin 1 numarali fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig uygulamasi ile de Mobil Uygulama kategorisinde de Gümüs Ödül aldi.

Sektör lideri bu prestijli basariyi iki yil üst üste tekrarladi

Sirket, Social Media Awards Turkey 2020’de de Veri Analatigi Ödülleri’nde ‘Akaryakit’ kategorisinin birincisi seçilmis, Sosyal Lig ile de, Jüri Ödülleri’nde, hem ‘Fikir Önderi ve Fenomen Kampanyasi’ hem de ‘Sayfa ve Topluluk Yönetimi’ kategorilerinde iki Gümüs Ödül’ün sahibi olmustu.

“Social Media Awards’i bir kez daha kazanmaktan gurur duyuyoruz”

Sosyal medyanin günümüzde çok önemli hale geldigini ve müsterilerin marka algilarinin dijital mecralardan, giderek daha da fazla etkilenmeye basladigina dikkat çeken Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Günümüzde hepimiz, sosyal medyada o kadar çok reklam ve mesaja maruz kaliyoruz ki, bu alanda dogru isler yapilmadiginda görünmez olmak artik içten bile degil. Bu yüzden de sosyal medya, bugün artik çok stratejik ve üzerinde çok büyük bir özenle, dikkatle çalisilmasi gereken bir mecra konumunda bulunuyor. Bu mecrada sadece kuvvetli bir marka amacina çapalanmis, toplumun sahiplenecegi duygulari uyandiran ve bu sekilde farklilasan markalar basarili olabilir. Sirket olarak, marka sagligi göstergelerimiz olumlu yönde ciddi bir ivme gösteriyor. Bunda sosyal medyada dogru kurgulanmis, uzun soluklu projelerimizin de önemli bir katkisinin olduguna inaniyoruz. Özellikle pandemi döneminde, topluma fayda saglayan projelerimizin iletisiminin çok etkili oldugunu düsünüyorum. Social Media Awards’i 2020 yilinin ardindan bu yil, ikinci kez kazanmaktan ekip olarak, gurur duyuyoruz. Daha iyisini yapmak için de çok büyük bir motivasyon ile çalismaya devam ediyoruz” diyerek, bu basarida emegi geçen herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA