Komsusunu Tüfekle Öldürdü, Ardindan Intihar Etti

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde bir kisi önce tartistigi komsusunu vurdu, ardindan da ayni tüfekle intihar etti. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan komsu tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Komsusunu Tüfekle Öldürdü, Ardindan Intihar Etti


Olay, Sarigöl ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Bey Akkor (56), aralarinda daha öncesinden husumet bulunan karsi komsusu Kader Oktay (52) ile tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi sonrasi Akkor, evden aldigi tüfekle Oktay’a ates etti. Tüfekten çikan saçmalarin gögsüne ve bacagina isabet etmesi sonrasi Okay kanlar içinde yere yigildi. Silah sesini duyan diger komsularin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ile polis ekipleri sevk edildi. Oktay’i vuran Mehmet Bey Akkor daha sonra tüfegi gögsüne dayayarak tetigi çekti. Olay yerine gelen saglik ekipleri Akkor ile Oktay’i ambulansla hastaneye kaldirdi. Sarigöl Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Kader Oktay burada hayatini kaybederken, önce Sarigöl Devlet Hastanesi ardindan da Alasehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Mehmet Bey Akkor burada hayatini kaybetti. Bir kisinin öldügü digerinin ise intihar ettigi olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA