Agri Valisi Varol'dan Tasliçay Selahaddin Eyyubi Ilk/Ortaokuluna Ziyaret

Agri Valisi Dr. Osman Varol, yüz yüze egitimin yeniden baslamasiyla ögrencilerine kavusan Tasliçay Selahaddin Eyyubi Ilk/Ortaokulunu ziyaret etti.

Agri Valisi Varol'dan Tasliçay Selahaddin Eyyubi Ilk/Ortaokuluna Ziyaret
Agri Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi inceleme dolayisiyla bulundugu Tasliçay’da salgininin seyrinde yasanan gelismeler neticesinde yüz yüze egitimin yeniden basladigi Tasliçay Selahaddin Eyyubi Ilk/Ortaokulunu ziyaret ederek ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi.

Ögretmenler ve ögrenciler tarafindan karsilanan Vali Varol, vatani görevini yaptigi Istanbul Il Jandarma Alay Komutanligina bagli Büyükçekmece/Çatalca Ilçe Jandarma Birligi emrinde iken Sehit olan Jandarma Er Salih Duman’in adinin yasatilmasi amaciyla okula kazandirilan Sehit Jandarma Er Salih Duman Kütüphanesi’nin açilisini gerçeklestirdi.

Vali Varol, ”Bilgi çaginin en vazgeçilmez kaynagi, bizi biz yapan degerlerin ögreticisi ve dünyaya açilan kapimiz olan kitaplarin en büyük hazinemizdir. Bu hazine ile Sahidimizin aziz vatanimiz için yaptigi fedakarligi her daim hatirlanacaktir” dedi.

Vali Varol, kütüphanenin okula ve ögrencilere hayirli olmasi temennisinde bulunarak kurdele kesti. Açilisin ardindan kütüphanede incelemelerde bulunan Vali Varol, kütüphanenin sahip oldugu eserlere iliskin bilgi aldi. Incelemelerine okulun derslikleri ve sosyal alanlarinda devam eden Vali Varol, okulun kapasitesi, personel durumu ve sosyal faaliyetleri hakkinda yetkililerden detayli bilgi aldi. Incelemelerini tamamlayarak arkadaslarina, ögretmenlerine ve okullarina kavusmanin heyecanini yasayan çocuklari siniflarinda ziyaret eden Vali Varol, ögrencilerin gelecek hedefleri hakkinda bir süre sohbet edip talep ve isteklerini dinleyerek çocuklara basarilar diledi. Son olarak ögretmenlerle bir araya gelen Vali Varol, gelecegi degistirme gücüne sahip ögretmenlere saglikli ve basarili bir egitim ögretim süreci geçirmeleri temennisinde bulundu. Vali Varol’a ziyaretlerinde Tasliçay Kaymakami Murtaza Ersöz, Tarim ve Orman Il Müdürü Kenan Engin, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve ilçe protokol üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA