Dima Aslan Açiklamasi 'Dado Style Bu Yaz Abiyelere Damgasini Vuracak'

Dado Style markasinin kurucusu modaci Dima Aslan, bu yil abiye konusunda otorite olacaklari iddiasinda bulunarak, “Marka olarak bu yil davetlerde en çok biz konusulacagiz. Özellikle uzun abiyelerimiz, asil bir siklik arayan kadinlarin ilk tercihi olacak. Moda defilelerin de gözdesi olan uzun abiyeler bu yazin en gösterisli ve sembol parçalari olacak” dedi.

Dima Aslan Açiklamasi 'Dado Style Bu Yaz Abiyelere Damgasini Vuracak'
Markasindan abiye tercihinde bulunan her kadinin rahatligi ve zarafeti bir arada yasayacagini söyleyen Dima Aslan, marka olarak en büyük referanslarinin ise memnun müsteriler oldugunu kaydetti.

Bu yilin abiye trendleri hakkinda da bilgi veren Dima Aslan, “Genellikle vatkali omuz tasarimlarinda güçlü kadin imajini artirmaya çalisan modacilar, ayni zamanda zarafetin gücünü de göstermislerdir. Çift omuz dekoltesi, tek omuz detayi ve straplez modeller seklinde karsimiza çikacak olan abiyeler, daha ciddi davetlerin ve gecelerin star parçalari olacaklar. Bununla birlikte gelinliklerde görmeye alistigimiz fiyonklar ve danteller de abiyelerde vintage tarz yasatmaktadir. Abiyenin vazgeçilmez rengi olan siyah renk kumaslar, transparan detaylarla birlikte kombinlendi” dedi.



Bu yilin rengi mavi

Birçok tasarimcinin mavi renginin sifasindan yararlanmak için bu yili ‘Klasik Mavi Yili’ olarak adlandirdigina deginen Aslan, “Mavinin her tonunu görecegimiz abiyelerle girdiginiz ortamda hemen bag kuracak ve kendinize daha güvenli görüneceksiniz. Mavinin yaninda mandalina, magenta gibi uçta renkler ve asla vazgeçilmez olan beyaz da en çok görecegimiz abiye renkleri arasinda. Abiye almadan önce mutlaka bir arastirma yapin, yoksa demode ve sönük kalabilirsiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA