Ulastirma Bakani Karaismailoglu, Malazgirt'i Ziyaret Etti

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Bitlis ve Ahlat temaslarinin ardindan Malazgirt ilçesinde çesitli ziyaretlerde bulundu.

Ulastirma Bakani Karaismailoglu, Malazgirt'i Ziyaret Etti
Havayolu ile Bitlis’e gelen Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Bitlis ve Ahlat temaslari ardindan Ahlat-Karahasan-Malazgirt Yolu Açilis Töreni’ne katildi.

Burada yapilan törenin ardindan Bakan Karaismailoglu, kendi sürdügü araçla Mus’un Malazgirt ilçesinde bulunan 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parka geldi.

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu ve beraberinde AK Parti Mus Milletvekili Mehmet Emin Simsek, Mus Valisi Ilker Gündüzöz, Mus Belediye Baskani Feyat Asya 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Park’inda Malazgirt Kaymakami Yigit Yasar Demirer, Belediye Baskani Cengiz Altin, Jandarma Komutani Yüzbasi Ahmet Uysal, Emniyet Müdürü Ilker Eksi, Tarim ve Orman Bakanligi 14. Bölge Müdürü Mustafa Sentürk, AK Parti Ilçe Baskani Kenan Deniz, AK Parti Il Encümeni Sait Yildirim ve AK Parti Malazgirt Ilçe Teskilati Üyeleri tarafindan karsilandi. Bakan Karaismailoglu, Malazgirt Belediyesi geçerek Malazgirt Belediye Baskani Cengiz Altin’dan ilçede yapilan ve yapilacak yatirimlar hakkinda bilgi aldi.

Belediyenin yaptigi çalismalari yerinde inceleyen Bakan Karaismailoglu, Baskan Cengiz Altin’a basarilar diledi. Daha sonra ilçe merkezinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydaninda vatandasin sorun ve sikintilari dinleyen Bakan Karaismailoglu, Malazgirt yazisi önünde hatira resmi çekti.

Son olarak AK Parti Ilçe Teskilat Binasini ziyaret ederek, Malazgirt AK Parti teskilati üyeleri ile bir araya geldi.

Burada ilçe Baskani Kenan Deniz ve partililer ile bir araya gelen Bakan Karaismailoglu, ilçeden karayolu ile ayrildi.
Kaynak: İHA