Rektör Aydin Açiklamasi 'Samsun'un Marka Degerini Ileriye Tasimayi Hedefliyoruz'

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydin, “Samsun’un marka degerini ileriye tasima hedefimizi gerçeklestirme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Rektör Aydin Açiklamasi 'Samsun'un Marka Degerini Ileriye Tasimayi Hedefliyoruz'
22, 23, 24. Dönem AK Parti Milletvekili, Eski Gençlik ve Spor Bakani Suat Kiliç, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydin ile Samsun Üniversitesi Sehir Ofisi’nde bir araya geldi. Samsun Üniversitesi’nin 3. kurulus yildönümünü de kutlayan Suat Kiliç, "Samsun Üniversitesi sehir adina önem atfeden bir kurum. Yaptigi projeler ve gerçeklestirdigi atilimlarla kendini ulusal ve uluslararasi platformlarda ön plana çikariyor. Bizler de üniversitemizin gelisimine elimizden gelen destegi vermeye çalisiyoruz" diye konustu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydin, "Ziyaretlerinden dolayi Sayin Suat Kiliç’a tesekkürlerimi iletiyorum. Bizler Samsun’un marka degerini ileriye tasima hedefimizi gerçeklestirme gayreti içerisindeyiz. Bunu yaparken de hakim oldugumuz her alanda projeler üretiyoruz. Kutsal egitim neferligimizi sürdürürken verilen destekleri görmek bize mutluluk veriyor, güç katiyor" ifadelerini kullandi.

Ziyaret hediye takdiminin ardindan ani fotografi çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA