DATÜB Genel Baskani Ziyatdin Kassanov'a Tesekkür Mektubu

Azerbaycan Diaspora Is Üzre Devlet Komitesi, Dünya Ahiskali Türkler Birligi (DATÜB) Genel Baskani Ziyatdin Kassanov’a, “YASAT” Maratonuna verdigi destek dolayisiyla tesekkür mektubu gönderdi.

DATÜB Genel Baskani Ziyatdin Kassanov'a Tesekkür Mektubu


Azerbaycan Diaspora Is Üzre Devlet Komitesi’nin mektubunda, DATÜB olarak “YASAT” Maratonuna verilen destekten duyulan memnuniyet belirterek, su ifadeler kullanildi:

"29 Nisan-31 Mayis tarihlerinde Azerbaycan Diaspora Is Üzre Devlet Komitesi ve ’YASAT’ Fonunun girisimleriyle Azerbaycan Diasporasina Destek Fonunun destegi sonucu düzenlenen marakona sizin baskanlik ettiginiz DATÜB’ün, ülke temsilciliklerinin ve tüm dünyada yasayan Ahiskali Türklerin Azerbaycan’in toprak bütünlügü ugrunda hayatini feda eden sehitlerin ailelerini ve kahraman gazileri desteklemek maksadiyla verdiginiz katkidan dolayi tesekkür ediyoruz. Bu süre zarfinda ’Sanli Zaferi bize yasatanlari gelin birlikte yasatalim!’ slogani ile Vatan ugrunda canlarini feda eden sehitlerimizin ailelerine, Vatan Savasi kahramanlarina ve gazilerimize destek oldunuz. Diasporamizin tarihinde bir ilk olan Maratona katilarak toprak bütünlügü yeniden kazanilmis Azerbaycan’a her zaman sadik oldugunuzu, kalbinizin de daima Azerbaycan ile birlikte çarptigini gösterdiniz. Bir daha Maratona aktif katiliminizdan dolayi Diaspora Is Üzre Devlet Komitesi Baskanligi ve heyeti adindan size minnettarligimizi ifade ediyor, sergilediginiz yüksek vatanperverlik hissini alkisliyoruz."
Kaynak: İHA