Baskan Altinok, Bakan Yardimcisi Demircan'i Keçiören'de Misafir Etti

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Misbah Demircan’i Keçiören’de misafir ederek, ilçedeki bazi sosyal, kültürel ve tarihi tesisleri gezdirdi.

Baskan Altinok, Bakan Yardimcisi Demircan'i Keçiören'de Misafir Etti
Altinok ve Demircan, ilk olarak Estergon Türk Kültür Merkezi’ni ve burada bulunan Etnografya Müzesi’ni ziyaret etti. Ikili daha sonra Atatürk Botanik Bahçesi, Deniz Dünyasi, Gülistan Konagi, Neset Ertas Sanat ve Gösteri Merkezi, Yükseltepe Mehmet Dogan Kütüphanesi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve Gül Kres Adasi’nda incelemelerde bulundu. Keçiören’e yapilacak olan turizm yatirimlarina iliskin proje detaylarinin paylasildigi gezide ilçedeki turizm potansiyeline dair fikir alisverisinde de bulunuldu.

Keçiören önemli bir turizm merkezidir”

Bakan Yardimcisi Demircan ile ilçedeki tesislerde gerçeklestirilen incelemelerin ardindan degerlendirmelerde bulunan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Keçiören’e yapilan yatirimlarla ilçemiz Baskentteki önemli turizm merkezlerinden biridir. Keçiören’i geçmiste oldugu gibi bugün de ‘Gezilip Görülmesi Gereken Yerler Listesi’ne sokmayi hedefliyoruz. Sehrimiz, tarihi ve kültürel miraslari içinde barindiran, dogal alanlariyla Ankaralilara nefes olan bir özellige sahiptir. Tarihi ve kültürel dokulari görmek isten herkes Keçiören’e gelerek hem yeni eserlerimizde hem de tarihin izlerini tasiyan eski yapilarimizda bunlari görebilirler” diye konustu.

Kaynak: İHA