Haber Arşivi

Başkan Erdoğan'dan anlamlı paylaşım!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çerkeslerin anavatanlarından sürgün edilişlerinin 157. yılı nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

21 Mayıs 2021 Cuma   18:56:01

Çiftçilere müjde! Destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Çiftçilerimiz için müjdemiz var, bugün yaklaşık 427,5 milyon TL'lik destek ödemelerini üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız"

21 Mayıs 2021 Cuma   18:42:55

Çin'den gelen haber Bitcoin'i etkiledi!

Kripto para piyasasının en büyük hacimlisi Bitcoin'de düşüş devam ediyor. Elon Musk'ın sosyal medya paylaşımlarından sonra başlayan süreç, Çin Merkez Bankası haberi ile devam etmişti. Çin Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi'nden gelen Bitcoin işlemleri ve madenciliğine yönelik kısıtlama çağrısının yenilenmesi kripto para piyasalarını yine etkiledi. Gün içerisinde toparlanmaya başlayan Bitcoin, bu haberden sonra tekrardan sert bir düşüş yaşadı.

21 Mayıs 2021 Cuma   18:30:44

Kısıtlamaya saatler kala İstanbul'da trafik durma noktasında!

İstanbul'da gün boyu yağmur etkisini sürdürdü. Sokağa çıkma kısıtlamasının da yaklaşmasıyla trafikte yoğunluk arttı. İBB'nin trafik haritası verilerine göre yoğunluk yüzde 70'i aştı.

21 Mayıs 2021 Cuma   18:26:07

Yeniden yapılandırma müjdesi!

AK Parti milletvekilleri, matrah ve vergi artırımının yeniden düzenlenmesi ile borç yapılandırmasını da içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

21 Mayıs 2021 Cuma   18:16:21

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den kadın meclis üyesine çirkin sözler: Sürekli lastiği patlıyor

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, AK Parti Meclis Üyesi Zerrin Çağlar’a yönelik ağza alınmayacak sözler sarf etti. Çağlar’ın Mayıs Ayı Olağan Meclis Oturumunda belediyenin mali durumuna yönelik eleştiriler yapması üzerine CHP’li başkan, çirkin bir üslupla "Lüzumsuz konuşmalarla beni konuşturtmayın. Dilimin sert olduğunu biliyorsunuz. Bu arkadaşımızın sürekli lastiği patlıyor" ifadelerini kullandı.

21 Mayıs 2021 Cuma   17:00:49

Başkan Erdoğan Küresel Sağlık Zirvesi’ne video mesaj gönderdi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Küresel Sağlık Zirvesi’ne bir video göndererek önemli mesajlar verdi. Erdoğan, dünyadaki aşı adaletsizliğine dikkat çekti, "Gelişmiş ülkelerde nüfusun büyük oranı aşılanmışken, Afrika'da bu oran yüzde 1'i bile bulmadı. Biz elimizdeki aşıları paylaşmaya gayret ettik. Yerli aşımızı tamamlar tamamlamaz tüm dünyanın kullanımına sunacağız." dedi.

21 Mayıs 2021 Cuma   16:59:08

İstanbul'da yağmur sonrası yollar göle döndü!

İstanbul’da sabah saatlerinden bu yana etkili olan yağışlı hava nedeniyle bazı caddeleri su bastı. Söz konusu baskınlar nedeniyle trafik yoğunluğu öğle saatlerinde bile yüzde 70’leri buldu.

21 Mayıs 2021 Cuma   16:32:59

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim kararı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşuyor. Adaylık konusunda kafa karıştıran ifadeler kullanan Mustafa Cengiz, "Adaylık konusunda mevcut koşullar ve ilk seçimde benim yönetimimden biri aday olursa onu destekleyeceğim ve aday olmayacağım. Ben Abdurrahim'e, Yusuf'a ve Okan'a teklif yaptım. Üçü de hayır dedi. Teklifim devam ediyor. Ama şartlar değişir ve yönetimimden 'aday olmayacağız' derlerse... Mevcut adayların Galatasaray'a yeterli olmama durumunu görürsem, taraftardan 'mutlak' destek görürsem yeniden değerlendireceğim. Bir aylık süreçte göreceğiz. dedi.

21 Mayıs 2021 Cuma   16:29:14

Borçlara yapılandırma geliyor! AK Parti yeni torba yasa teklifini TBMM'ye sundu

AK Parti milletvekilleri, matrah ve vergi artırımının yeniden düzenlenmesi ile borç yapılandırmasını da içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

21 Mayıs 2021 Cuma   16:28:10

Türkiye'den İsrail'e sert tepki!

Son dakika açıklamasında bulunan Dışişleri Bakanlığı: "(Kudüs’teki müdahale) İsrail’in samimiyetsiz, iki yüzlü tutumu devam ediyor. İnanç ve ibadet özgürlüğünü kısıtlayan bu mezalimin artık son bulması şart"

21 Mayıs 2021 Cuma   16:14:44

Fransız vekile Filistinlileri savunduğu için antisemitizm suçlaması: Canlı yayını terk etti

Fransız milletvekili Daniel Obono, İsrailli i24 News kanalının canlı yayınında Filistinlilerin haklarını savunması sonrası antisemitizmle suçlandı. Bunun üzerine "Bu tür hakaretleri duyarak vakit kaybetmeyeceğim. Tiyatronuzu bitirin. 2 dakika konuşuyorum ve sonraki saniyelerde antisemitizmle suçlanıyorum" sözleriyle tepki gösteren Obono, canlı yayını terk etti.

21 Mayıs 2021 Cuma   16:07:05

Beykoz'da istinat duvarı çöktü!

İstanbul Beykoz’da yoğun yağış sonrası bir apartmanın istinat duvarı çöktü. Olay sonrası 3 apartman tahliye edilirken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

21 Mayıs 2021 Cuma   16:07:04

CHP’li Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı: Yardım parasını dağıtmak zorunda değilim size ne?

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı, spor kulüplerine destek amacıyla belediye tarafından toplanılan 600 bin liranın akıbetine ilişkin bir soruya, "Topladık ve dağıtmak zorunda değilim maç yok spor yok. Sana ne, size ne? cevabını verdi.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:39:56

AK Parti'den Meral Akşener'e tepki: Akıl tutulmasından öte bir şey değildir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize ziyareti hakkında konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Daha birkaç gün önce Netenyahu’ya benzetme hadsizliğinde bulunup üstüne üstlük bir de baba ocağı olan Rize gibi bir memleketimize gidip burada Sayın Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmaya kalkmak akıl tutulmasından öte bir şey değildir. İşte böyle boşu boşuna gitmiş olur, düştüğün rezil durum ile geri gelmiş olursun" açıklamasında bulundu.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:35:26

TikTok şovu adliyede bitti! İzmir’de silahlı çeteye operasyon!

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Tiktok üzerinden silahlı video görüntüleri paylaşarak çevreye korku salmaya çalışan çeteyi düzenlediği operasyonla çökertti. Operasyonda “Yağma, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı, Silahla Kasten Yaralama, Tehdit ve Mala Zarar Verme” suçları işledikleri iddiasıyla 14 örgüt üyesi gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

21 Mayıs 2021 Cuma   15:30:47

Ayvalık'ta şiddetli fırtına

İlçede etkili olan şiddetli fırtına Marina’da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:30:42

Dev kapışma! Bugatti, Rafale meydan okudu

Dünyanın en hızlı hiper otomobil Bugatti Chiron Sport modeli ve Fransız savaş uçağı Rafale Marine pistte kapıştı.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:28:02

Bakan Soylu'nun sözleri panikletti! Cumhuriyet'le Can Dündar birbirine girdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı bir televizyon programında Cumhuriyet Gazetesi ile ilgili söylediği sözler, Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesini birbirine düşürdü. Soylu’nun gazete ile ilgili verdiği örneklere cevap niteliğinde yazı yazan Cumhuriyet Gazetesi topu firari Can Dündar’a attı. Dündar da sosyal medya üzerinden söz konusu yazıya cevap verdi.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:26:08

Kavala davasında son dakika gelişmesi! Kavala’nın tutukluluğuna devam kararı çıktı

Gezi Parkı olaylarını organize ve finanse ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada beraat eden Osman Kavala, istinaf mahkemesinin bozma kararının ardından ilk derece mahkemesinde yeniden yargılanıyor. Bozma kararına uyulmasına hükmeden mahkeme heyeti ayrıca, Gezi olaylarına karışan Çarşı grubu ile bu davanın birleştirilmesi için Çarşı dosyasının incelenmesini kararlaştırdı. Heyet, Kavala’nın tutukluluk halinin ise devamına karar verdi.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:24:08

Başkan Erdoğan adına hatıra ormanı kuruldu! 50 bin fidanlık bağış

Kuzey Marmara Otoyolu projesinde 4,7 milyon ağaç dikildi. Proje kapsamında Başkan Recep Tayyip Erdoğan adına bir hatıra ormanı da kuruldu. Kuzey Marmara Otoyolu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, 50 bin fidanlık bağış sertifikasını Başkan Erdoğan’a takdim etti.

21 Mayıs 2021 Cuma   15:22:10

Esnaf destek başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor

Esnaflara verilecek hibe desteği başvuruları, 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

21 Mayıs 2021 Cuma   14:33:08

İsrail, Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırdı

İsrail polisi cuma namazı sonrası Mescid-i Aksa’daki cemaate ses bombalarıyla saldırdı.

21 Mayıs 2021 Cuma   14:11:34

Sedar Peker kimdir? Sedat Peker nerelidir?

Sedar Peker kimdir? Sedat Peker kaç yaşında? Sedat Peker nerede yaşıyor? İşte Sedat Peker'in hayatı...

21 Mayıs 2021 Cuma   14:02:16

Dışişleri Bakanlığı: Ateşkesin sürdürülebilir olmasını temenni ediyoruz

Dışişleri: "İsrail’in Filistinlilere yönelik eylemleri sonucunda patlak veren çatışmalarda ateşkes sağlanmasından memnuniyet duyuyor ve sürdürülebilir olmasını temenni ediyoruz"

21 Mayıs 2021 Cuma   13:35:15

 1  2  3  4