Kartal Belediyesi Ekipleri Yaşlı Çifti Aşı Randevusuna Yetiştirdi
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediye bünyesinde karla mücadele kapsamında oluşturulan kriz masasının mesaisine katılarak, ekipleri yoğun çalışmalarında yalnız bırakmadı. Vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtlayan Başkan Gökhan Yüksel, sağlık ocağına yetişmeye çalışan yaşlı çifte ulaşım desteği sağladı.

Ekiplerin hazırlıklarını yaptıklarını belirten Başkan Yüksel, Fevzi Durmuş’a hiç endişelenmemesini, yaşadıkları Uğur Mumcu’daki sokağı açacaklarını, kendisi ve eşini de güvenli bir şekilde evden alıp aşı için sağlık ocağına yetiştireceklerini ve daha sonra tekrar evlerine güvenli bir şekilde bırakacaklarını söyledi.
Yapılan görüşmenin ardından harekete geçen ekipler, yaşlı çiftin sokağına giderek hem kapanan yolu açtı hem de tuzlama çalışmaları yürüttü. Yaşlı çifti evlerinden alarak aşı olmaları için sağlık ocağına ulaştıran ekipler, ardından çiftin tekrar güvenli bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı. Durumlarının iyi olduğunu belirten Durmuş çifti, yardımlarından dolayı Kartal Belediyesi’ne ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.
