Kayseri'de Dis Ticaret Ve Lojistik Meslek Lisesi Insa Edilecek

Kayseri'de insa edilecek Dis Ticaret ve Lojistik Meslek Lisesi için Melikgazi Belediyesi, Akdeniz Ihracatçi Birlikleri ve Il Milli Egitim Müdürlügü arasinda protokol imzalandi.



AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen imza töreninde, Cenabi Allah'in herkese nice hayirli islerin protokolünde, temel atmasinda, açilisinda bulunmayi nasip etmesini diledi.

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu da tüm sanayicilere hizmet verecek, ara eleman ihtiyacini karsilayacak güzel bir lisenin yapilmasi için ugrastiklarini ifade etti.

Proje çalismalarini tamamladiklarini dile getiren Palancioglu, protokolün imzalanmasinin ardindan gelinecek ihale asamasiyla birlikte okulun temelini de en yakin zamanda atacaklarini kaydetti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer ve Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da lisenin hayirli olmasini temenni etti.

Konusmalarin ardindan Melikgazi Belediyesi, Akdeniz Ihracatçi Birlikleri ve Il Milli Egitim Müdürlügü yetkilileri protokolü imzaladi.

Kaynak: AA