27 Aralık BUDO Seferleri İptal Mi? BUDO Seferleri Durduruldu Mu?

BUDO'nun bazı seferlerinin 27 Aralık Pazartesi günü itibariyle iptal edildiği belirtildi. Konu kapsamında ise birçok detay merak ediliyor. Peki, BUDO seferleri iptal mi edildi? 27 Aralık BUDO seferleri iptal mi? BUDO hangi seferler iptal? İşte detaylar...

27 Aralık BUDO Seferleri İptal Mi? BUDO Seferleri Durduruldu Mu?
27 Aralık Pazartesi günü etkili olan olumsuz hava koşullar bazı deniz otobüsü seferlerinin iptal olmasına neden oldu. Mağdur olmak istemeyen vatandaşlar ve seyahat edecekler konuyla ilgili olarak birçok konuyu merak etti. Sık sık aratılanlar arasında ise 27 Aralık BUDO seferleri iptal mi ve BUDO seferleri durduruldu mu soruları yer alıyor. İptal olan seferlerin hangileri olduğu da mağdur olmak istemeyen birçok yolcu tarafından oldukça merak ediliyor. BUDO tarafından yapılan açıklamayla beraber olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerin yapılmayacağı belirtildi. BUDO seferleri iptal mi ve 27 Aralık BUDO seferleri durduruldu mu sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

27 Aralık BUDO Seferleri İptal Mi?


Olumsuz hava koşulları sebebiyle birçok kişi Bursa-İstanbul arası seferlerin iptal edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Bu sebeple 27 Aralık Pazartesi BUDO iptal mi ve 27 Aralık BUDO seferleri iptal mi edildi soruları sık sık aratıldı. Bursa Deniz Otobüsleri tarafından yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği belirtildi. İşte Bursa Deniz Otobüsleri tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

'Saat 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecektir'


27 Aralık BUDO Seferleri İptal Mi? BUDO Seferleri Durduruldu Mu?

BUDO Hangi Seferler İptal Edildi?


BUDO tarafından yapılan açıklama sonrası sabah saatlerinde yer alan birçok seferin iptal edildiği belirtilmişti. Bu konu kapsamında hangi seferlerin iptal edildiği sık sık aratıldı. Konu kapsamında en merak edilen sorular arasında ise BUDO hangi seferler iptal sorusu yer aldı. İşte Bursa Deniz Otobüsleri tarafından belirtilen iptaller;

-27.12.2021 07:00 tarihindeki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

-27.12.2021 08:30 tarihindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

-27.12.2021 09:30 tarihindeki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

-27.12.2021 09:30 tarihindeki Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

-27.12.2021 10:00 tarihindeki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

-27.12.2021 10:30 tarihindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.


27 Aralık BUDO Seferleri İptal Mi? BUDO Seferleri Durduruldu Mu?

BUDO Nedir?


BUDO hakkında birçok haber duyan kişiler BUDO nedir sorusunu da oldukça merak ediyor. Kış aylarında sık sık meydana gelen iptaller sebebiyle BUDO ismi duyulmaktadır. BUDO Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak işletilen Bursa Deniz Otobüsleri olarak bilinir. İstanbul ve Bursa arasındaki ulaşımı deniz yoluyla ulaşımını sağlayan BUDO bu seferleri iki saat içerisinde gerçekleştirmesi sebebiyle oldukça tercih edilen ulaşım araçları arasında yer alır. Bu sebeple havada zaman zaman meydana gelen olumsuz şartlar bu seferleri doğrudan etkilemektedir. BUDO için iptal olan seferleri ve konu hakkındaki güncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.