Çekmeköy'de Kazada Yaralanan Yolcudan Ilginç Diyalog Açiklamasi 'Çek Kanka Güzel Çek'

Sile otoyolunda ilerleyen bir otomobil makas atan baska bir otomobilin kendisine çarpmasiyla yol kenarinda bulunan bariyerlere çarpti. Otomobil içerisinde bulunan 3 kisi yaralanirken, yaralilardan birinin ilginç diyalogu kameralara yansidi.

Çekmeköy'de Kazada Yaralanan Yolcudan Ilginç Diyalog Açiklamasi 'Çek Kanka Güzel Çek'


Kaza, Çekmeköy Sile otoyolunda 01.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sile otoyolu Sile istikametinde ilerleyen 34 AR 5673 plakali Sefa Turhan yönetimindeki otomobil seyir halindeyken iddiaya göre, baska bir otomobilin arkadan çarpmasiyla kontrolünü kaybederek yol kenarinda bulunan bariyerlere çarpti. Kaza sonrasi otomobil içerisinde bulunan sürücü Sefa Turhan ve yolcular Cengiz Ökte, Mert Ismet Kaplan yaralandi. Vatandaslarin kazayi ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza bölgesinde trafigi tek serit kapatarak önlem alirken, yaralilar bölgedeki hastaneye sevk edildi.

Olay yerinde kazayi gördügünü söyleyen Yavuz Eksi, “Biz arkadaslarimizla oturuyorduk, 2 otomobil süratli sekilde ilerliyordu. Sol arkadan beyaz bir araç kaza yapan araca çarpti. Daha sonra bu araç buraya çapti. Aracin içerisinde 3 kisi bulunuyordu, söför baya darbe almisti. Yardim ettik, söför baya darbe almisti. Burada yardim ettik. Arkadaki arkadasinda bilinci kapaliydi biraz, ona da yardim ettik. Ambulansi çagirdik. Çarpan otomobil kaçti gitti.” dedi
Kaynak: İHA