Bursa'da Esini Biçakla Öldürüp Evi Yaktigi Iddia Edilen Süpheli Yakalandi

Bursa'nin merkez Yildirim Ilçesinde, esini biçakla öldürdügü ve evi yaktigi iddia edilen Suriye uyruklu süpheli yakalandi.

Alinan bilgiye göre, Selimzade Mahallesi Kantar Sokak'ta Muhammed R. (33) esi Hibetullah El Muhammed El Nasir (33) ile henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Kavga sirasinda evdeki ekmek biçagini alan Muhammed R, kadini çocuklarinin önünde biçakla yaraladi.

Komsularin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekibi, yarali kadina müdahale etmek istedigi sirada süpheli, elindeki biçakla ekipleri engelleyip evi atese verdi.

Küçük oglunu kucagina alip sokakta dolanan süphelinin polis ekiplerince ikna edilip gözaltina alinmasinin ardindan, itfaiye ekipleri yangina büyümeden müdahale etti.

Vücudunda 7 biçak darbesi bulunan ve bir kismi yanan kadin, itfaiye ekipleri tarafindan evden çikarilip ambulansa alindi. 112 Acil Servis ekibinin hayatini kaybettigini belirledigi kadinin cesedi, cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Bursa Adli Tip Kurumu morguna götürülecegi bildirildi.

Ailenin 4 ila 14 yaslarinda 6 çocugunun bulundugu ve bu çocuklardan bazilarinin da olay sirasinda evde oldugu ögrenildi. Çocuklarin geçici olarak polis ekiplerince gözetim altina alindigi ögrenildi.

Süphelinin ise emniyetteki ifade islemleri sürüyor.

Kaynak: AA