25. Zoom Uluslararasi Haber Görüntüleri Yarismasi'nin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Haber Kameramanlari Dernegince her yil düzenlenen Zoom Uluslararasi Haber Görüntüleri Yarismasi’nin 25’incisinde 40 askin kameraman 11 farkli kategoride ödüllerini aldi.

25. Zoom Uluslararasi Haber Görüntüleri Yarismasi'nin Ödülleri Sahiplerini Buldu
Türkiye Haber Kameramanlari Dernegince her yil, haberleri görüntüleri ile süsleyen haber kameramanlarina birçok kategoride ödül veriliyor. Bu kapsamda, Türkiye Haber Kameramanlari Dernegince düzenlenen 25. Zoom Uluslararasi Haber Görüntüleri Yarismasi’nin ödül gecesi, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun’un katilimi ile Iletisim Baskanligi binasinda düzenlendi.

Basin camiasindan çok sayida kameraman ve muhabirin katildigi toplantida, Türkiye Haber Kameramanlari Dernegi Baskani Aytekin Polatel de yer aldi.

Birçok farkli televizyon kanalindan 20 jürinin degerlendirme yaptigi yarismada, Yilin Haber Görüntüsü, Özel Haber Kategorisi, Röportaj Haber Kategorisi, Serbest Haber Kategorisi, Spor Haber Kategorisi, Drone Haber Kategorisi, Drone Serbest Kategori, Dizi Haber Kategori’nin yani sira Özel Ödül, Mansiyon Ödülleri ve Meslekte Vefa dallari olmak üzere 11 farkli kategoride, kameramanlik görevi yapan 40 askin basin emekçisi ödüle layik görüldü.

Kameramanlar, ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldi.
Kaynak: İHA