Yurtiçi Kargo 18'Inci Bölge Müdürlügü'nün Açilisini Yapti
Kasim ayinda gerçeklesecek yogun kampanya dönemi öncesinde yatirimlarini hizlandiran Yurtiçi Kargo, Ankara’da yeni bir bölge müdürlügünün açilisini gerçeklestirdi. Yeni açilan Baskent Bölge Müdürlügü ile sirketin Ankara’daki bölge müdürlügü sayisi 2’ye çikarken, sirketin toplam bölge müdürlügü sayisi 18’e yükseldi.

Ekim ayinda Istanbul Esenyurt’ta Türkiye’nin en büyük otomasyonlu transfer merkezlerinden birinin açilisini yaparak sirketin tasima kapasitesini de ciddi ölçüde artiran Yurtiçi Kargo, yatirimlarina hiz kesmeden devam ediyor. Pandemi dönemi ile birlikte artan kargo ihtiyaci karsisinda yeni açilanlarla birlikte binden fazla birim sayisina ulasan ve personel sayisi da 18 bini asan kargo sirketi, Ankara’daki yeni bölge müdürlügünün açilisini Arikanli Holding Genel Koordinatörü Hakan Subasi ve Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol’un katilimiyla gerçeklestirdi.
“Kapasitemizi artiracak yatirimlara hiz verdik”
Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, Baskent Bölge Müdürlügü’nün açilisinda yaptigi konusmada, “Müsterilerimize verdigimiz hizmetin kalitesini artirmayi her zaman birinci vazifemiz olarak görerek yatirimlarimiza yön veriyoruz. Bu amaçla son iki yilda yaptigimiz yatirimlari hizlandirarak kapasitemizi yaklasik iki katina çikardik” dedi.
Yeni bölge müdürlügü ile birlikte birim sayisini ve istihdam ettikleri personel sayisini da artirmayi sürdüreceklerini ifade eden Önyol, “Pandemi döneminden öncesine kiyasla konut bölgelerindeki kargo yogunlugu önemli oranda artis gösterdi. Biz de sirket olarak bu alanlardaki birim sayimizi artirma çalismalarimizi sürdürüyoruz. Baskent Bölge Müdürlügü’müzün açilma karari da bu amaçla operasyonlarimizi gelistirmemiz adina büyük önem tasiyor” seklinde konustu.
Sirket yatirimlarinin devam edecegine deginen Önyol sözlerini su sekilde sürdürdü:
“Geçtigimiz ay Istanbul’da açilisini gerçeklestirdigimiz yeni transfer merkezimizle Türkiye’nin en büyük Avrupa’nin ise sayili otomasyon sistemine sahip transfer merkezini ülkemize kazandirdik. Salginin Türkiye’de ortaya çikmasinin ardindan kisa bir süre sonra harekete geçerek aylar içerisinde Teslimat Noktalari, YK Plus Parça Basi Dagitim Sistemleri, Akilli Kargo Dolaplari, Kontrol Sende gibi birçok projeyi hayata geçirdik.
Elbette bunlar bizim için yeterli degil. Müsterilerimize verdigimiz hizmetin kalitesini artirmak amaciyla yatirimlarimiza hiz kesmeden devam edecegiz. Istanbul’da açilan otomasyonlu transfer merkezimizin disinda mevcut transfer merkezlerimizde de dönüsüm baslattik. Dosya sorterlarimiz bazi transfer merkezlerinde hizmet vermeye basladi, bu projeleri devam ettirerek tüm transfer merkezlerimizin dönüsümünü gerçeklestirerek kapasitemizi daha yukarilara çikaracagiz.”
Arikanli Holding Genel Koordinatörü Hakan Subasi ise söyle konustu:
“Bu güzel günde aranizda oldugum için mutlu ve gururluyum. Yeni açilan Baskent Bölge Müdürlügümüz ile Yurtiçi Kargo’nun basarilarina yenilerini ekleyecegine güvencem tamdir. Yeni bölge müdürlügümüzün sirketimize hayirli olmasini temenni ediyorum."
