O-3'Te Ariza Yapan Kamyonete Çarpan Motosiklet Sürücüsü Agir Yaralandi

O-3 Karayolunda motosiklet ariza yapan kamyonete çarpti. Motosiklet sürücüsü agir yaralanirken, kazaya sebebiyet verdigi iddia edilen kamyonet sürücüsü de olay yerinden kaçarak uzaklasti.

O-3'Te Ariza Yapan Kamyonete Çarpan Motosiklet Sürücüsü Agir Yaralandi
Kaza; saat 01.00’da O-3 Karayolu Bayrampasa Mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre sürücüsünün ismi ve plakasi ögrenilemeyen bir kamyonet ariza nedeniyle yolun sag seridine park etti. Bu esnada ayni istikamete seyir halinde olan Yilmaz Yüksel idaresindeki 34 AFN 13 plakali kamyonet ariza yapan kamyona çarpmamak için hamle yaptigi sirada kontrolden çikarak yolun diger seridine savruldu.

Motosiklet sürücüsü agir yaralanarak hastaneye kaldirildi

Savrulan kamyonun arkasindan gelen H.Y. idaresindeki 34 CSD 682 plakali motosiklet ise park halindeki kamyonete arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet sürücüsü agir yaralandi. Kazanin oldugunu gören diger sürücülerde durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi.

Kaza nedeniyle O-3 Edirne istikametinde bir süre trafik yogunlugu yasandi. Kazada hasar alan motosiklet ise çekici yardimi ile kaldirildi. Trafik, motosikletin kaldirilmasinin ardindan normale döndü. Kaza yerinde çalisma yapan polis ekipleri ise çevrede bulduklari bir plakanin kaçan kamyonete ait olup olmadigi üzerinde arastirma yapmaya basladi.

Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA