Türkiye Barolar Birligi Baskani Feyzioglu, Ardahan Barosu'nu Ziyaret Etti Açiklamasi

'Ben bu görevi makam odamdan yapmadim, sahadayim çünkü gerçekleri sahada, adliye koridorunda ögrenebiliyorsunuz'.

Türkiye Barolar Birligi (TBB) Baskani Metin Feyzioglu, görevini makam odasinda yapmadigini ve sahada oldugunu belirtti.

Metin Feyzioglu, Ardahan Baro Baskani Murat Yolçu'yu makaminda ziyaret ettikten sonra gazetecilere yaptigi açiklamada, kente yeniden gelmekten mutluluk duydugunu söyledi. Yeni seçilen Ardahan Baro Baskani Yolçu'nun kendisini ziyarete geldigini ve bugün de iadeiziyarette bulundugunu ifade eden Feyzioglu, söyle konustu:

"Ben bu görevi makam odamdan yapmadim, sahadayim çünkü gerçekleri sahada, adliye koridorunda ögrenebiliyorsunuz. Durusma bekleyen meslektaslarla konustugunuzda ögrenebiliyorsunuz. Genç meslektaslarimizin, kidemlilerin sorunlarini, sehrin özel sorunlarini buralara gelerek ögrenebiliyorsunuz. Türkiye'nin her yerinde ortak sorunlarimiz var. Bir de o sehre özel sorunlar var. Bunlari yerinde görmeniz gerekiyor. Bu nedenle buradayiz."

Feyzioglu, kentlere ziyaretlerinde baro ve adliyelerin yani sira diger ilgililerle de görüsmeler yapmanin gayretinde olduklarini belirtti.

Ardahan Adliyesinin fiziki olarak ihtiyaci karsilamakta yetersiz oldugunu ve yeni yapilacak adliye binasinda baronun da yer almasini istediklerini aktaran Feyzioglu, hizmet etmek için kente gelmeye devam edecegini kaydetti.
Kaynak: AA