Trabzonsporlu Baskandan, Fenerbahçeli Mehmet Can'a 'Forma' Hediyesi

Amasya’nin Tasova ilçesinde yasayan 8 yasindaki Mehmet Can Dinç’in ’Fenerbahçe formasi’ hayalini Trabzonspor taraftari olan belediye baskani gerçeklestirdi.

Trabzonsporlu Baskandan, Fenerbahçeli Mehmet Can'a 'Forma' Hediyesi
Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk’e sosyal medya üzerinden mesaj atarak Fenerbahçe formasi ve krampon istedigini söyleyen Mehmet Can, hayaline kavustu. Trabzonspor taraftari olan Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, Fenerbahçeli Mehmet Can’a arkasinda 10 numarali ismi yazili forma hediye etti.

Trabzonsporlu olmaya ikna edemediler

Mehmet Can’a sorulan "Trabzonspor mu büyük, Fenerbahçe mi?" sorusuna "Fenerbahçe" cevabini vermesi üzerine Belediye Baskani Bayram Öztürk, Mehmet Can’in basini oksayarak “Belli oldu. Iki hafta önce, geçen hafta da belliydi. Alanyaspor’a yenildiniz” cevabini verdi.

Daha sonra Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, hediye formayi çikarak Mehmet Can’a verdi. Mehmet Can’in formasini AK Parti Tasova Kadin Kollari Baskani Dilek Akgül giydirdi. Mehmet Can’in istedigi kramponu da Belediye Baskaninin esi Kevser Öztürk alarak kendisine verdi.

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, “Mehmet Can’in yanindayiz suan itibariyle. Mehmet Can, geçen sosyal medyadan bizlere Fenerbahçe formasi istedigini ifade ettiler. Bizler de sosyal belediyeciligin bir geregi olarak toplumun tüm kesimlerine ulasmaya gayret ediyoruz. Bizler de hemen arkadaslarimizla beraber, Mehmet Can’in hem Fenerbahçe formasini hem de diger kiyafetlerini temin ettik. Tabii bir Trabzonspor taraftari olarak, Fenerbahçeli kardesimize bu formayi hediye ettik. Güle güle kullansin” dedi.

Fenerbahçe formasina kavusan Mehmet Can Dinç, “Hayalim gerçeklesti. Formami aldigi için baskanimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Formasini alan Mehmet Can’a tavsiyelerde bulunan Baskan Öztürk, spor yapmayi ihmal etmemesini tavsiye etti.
Kaynak: İHA