Rus Kizilordu Korosu Ve Haluk Levent Manavgat'ta Konser Verdi

Haluk Levent, Rus Kizilordu Korosu ile Antalya’nin Manavgat ilçesinde Cumhuriyet marslarini seslendirdi.

Manavgat Belediyesinin öncülügünde Atatürk Stadyumu'nda verilen konser, Kizilordu askerlerinin tasidiklari Türk ve Rus bayraklarini sahneye yerlestirmeleriyle basladi.

Konserde sahne alan sanatçi Haluk Levent, aralarinda Çanakkale Türküsü ile Harbiye ve Izmir marslarinin da bulundugu Cumhuriyet marslarini seslendirdi. Konser repertuvarinda Rus marslarina da yer verildi.

Sanatseverlerin bazi marslara eslik ettigi konser, büyük ilgi gördü. Yaklasik 2 saat süren konseri 5 bini askin kisi izledi.

Levent, konserin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada ilçenin 2 ay önce orman yangini felaketi yasadigini hatirlatti. Orman yanginindan etkilenenlere yardim için sarkilarini söylediklerini dile getiren Levent, "Yangin süresince de Manavgat halkinin yaninda olmaya çalistik. Kimin yangin için gönderdigi paralar varsa hepsini Manavgat'taki afet bölgelerine dagittik. Daha da çalismalarimiz sürecek." dedi.

Haluk Levent'in, Rus Kizilordu Korosu ile Cumhuriyet marslarini seslendirdigi, 27 Eylül'de Istanbul'da baslayan, sirasiyla Ankara, İçel, Adana, Konya, Manavgat, Antalya, Fethiye, Izmir'i de kapsayan turne 11 Ekim'de Bursa'da sona erecek.

Kaynak: AA