Sosyal Medyadan Cami Manzarali Alkol Paylasimi Yapti, Jandarma Ifadesini Aldi

Zonguldak’ta cami manzarali alkol paylasimi yapan sahis, tepkiler üzerine paylasimini kaldirarak paylasimin yanlis yorumlara neden oldugunu belirtti. Tepkilerin ardindan sosyal medya hesabindan bir paylasim daha yapan sahis, ifadesini almak üzere jandarmanin geldigini belirterek helallik istedi.

Sosyal Medyadan Cami Manzarali Alkol Paylasimi Yapti, Jandarma Ifadesini Aldi
Kentte magara turizmi için çalismalar yapan Engin Zaman, dün aksam sosyal medya hesabindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açilisini yaptigi Uzunmehmet Camii’nin de yer aldigi bir fotograf paylasti. Zaman, paylasimina "Çok içki içmem ama bu manzara karsisinda bir büyük ile agzimi çalkalar, ikinci büyük ile çakir keyif olup bes rekat keyif yaparim" notunu yazdi. Yasanan tepkiler üzerine yeni bir paylasim yaparak fotografi kaldirdigini duyuran Zaman, "Dün aksamki manzara paylasimini yanlis yorumlara neden oldugu için kaldirdim. Bundan sonra ahmaklar için daha açiklayici yazacagim" ifadelerine yer verdi.

Hakkinda suç duyurusunda bulunulan Engin Zaman, bir süre sonra bir paylasim daha yaparak, "Tesekkürler Zonguldak jandarma ifademi almak için geldi. Hakkinizi helal edin" dedi.

Paylasimi nedeniyle Engin Zaman hakkinda sorusturma baslatildigi ve jandarmadaki ifadesinin sürdügü ögrenildi.

AK Partili vekilden tepki

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da Engin Zaman’in paylasimina tepki göstererek sosyal medya hesabindan su paylasimda bulundu:

"Camiye geleceksin. Ezan ile gelmezsen sela ile gelirsin. Dik gelmezsen yatay gelirsin. Elbise ile gelmezsen kefen ile gelirsin. Canli gelmezsen ölü gelirsin. Anla artik mutlaka gelirsin. Senden baska bir sey beklenmez zaten. Insanlara tepeden bakan, içki içmeyi marifet gibi paylasan, bundan keyif alan zihniyetinizi açiga vurdunuz. Insanlarin dini duygulariyla alay eden bu düsüncede olanlara milletimiz cevabini verecektir. ALLAH’in evini ve serefli Türk bayragini kimse zikkimlarina meze yapamaz. Yaziklar olsun. Kiniyoruz."
Kaynak: İHA