Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Yatirimlari Yerlerinde Inceledi

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleriyle belediye tarafindan yapimlari süren ve tamamlanan yatirimlari yerlerinde inceledi.



Belediyeden yapilan açiklamada, Kilca ve belediye meclis üyelerinin, Karatay'in farkli noktalarinda yapimlari süren 40 mahalle parki ile yesil kusaklarin yani sira Dogus Ögrenme Merkezi, Trafik Egitim Parki, Akabe, Dogus, Orhangazi ve Hacisadik mahallelerinde insaatlari süren sosyal tesis ve kurs merkezleri ile yol asfaltlama, kaldirim yenileme ve parke çalismalarini inceledigi belirtildi.

Açiklamada, Kilca'nin su görüslerine yer verildi:

"Karatay'da oldukça basarili, tecrübeli ve yeni fikirlere açik güzel bir ekibimiz var. Bu ekibimizle Karatay'imizi güzellestirmeye devam ediyoruz. Meclis üyelerimizle birlikte bu çabalarimizin yansimalari olan ve ilçemizin çesitli noktalarinda yürüttügümüz proje ile hizmetlerimizi yerinde inceledik. Belediye olarak su anda yapimini sürdürdügümüz pek çok yatirimimiz var. 31 Mart 2019'daki Yerel Yönetimler Seçimlerinden bu yana geçen 130 haftalik hizmet dönemimize 90 proje sigdirdik. Bu süreçte belediye meclis üyelerimizin katkisi çok büyük. Bu vesileyle hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da yine hep birlikte önemli projelere ve yatirimlara imza atacagimiza, ilçemizde yakaladigimiz bu hizmet çitasini daha yukarilara tasiyacagimiza inaniyorum."

Kaynak: AA