Selendi'nin 3 Mahallesine 13 Milyon TL'lik Yatirim

MASKI Genel Müdürlügü, Selendi ilçesine bagli Çikrikçi, Yesil ve Ziraman mahallelerinde yapilacak olan 13 milyon TL’lik alt ve üstyapi yatirimi için yüklenici firmaya yer teslimini yapti.

Selendi'nin 3 Mahallesine 13 Milyon TL'lik Yatirim
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün vizyonu dogrultusunda kirsal mahallelerde hayata geçirdigi alt ve üstyapi dönüsümlerine yeni yatirimlarla devam ediyor. Bu kapsamda Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde, Selendi ilçesine bagli Çikrikçi, Ziraman ve Yesil mahallelerinde 13 milyon TL maliyetiyle hayata geçirilecek olan 9 bin 500 metre kanalizasyon, 10 bin 600 metre içme suyu hatti ile 61 bin 500 metrekarelik üstyapi yatiriminin yer teslimi yüklenici firmaya yapildi. Is kapsaminda bir adet içme suyu deposu ve 10 adet fosseptik imalati da yapilacak. Alt ve üstyapi dönüsümü yasayacak olan mahallelere ziyarette bulunan MASKI Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtarlari ve mahalle sakinlerine yapilacak olan çalismalari anlatti. Ziyaretlerde Daire Baskani Emir’e, Selendi Ilçe Sefi Ugur Akinci, teknik personel ve yüklenici firma yetkilileri eslik etti.

Alt ve üstyapi yatirimlari hiz kesmeden devam ediyor

Çikrikçi, Yesil ve Ziraman mahallelerini tek tek ziyaret ederek mahalle muhtarlari ve mahalle sakinlerine yapilacak olan çalismalari anlatan MASKI Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün önderliginde hayata geçirdikleri alt ve üstyapi yatirimlarina hiz kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Emir, “Proje kapsaminda Çikrikçi mahallemizde 4 bin 350 metre kanalizasyon, 4450 metre içme suyu hatti, bin kisiye hitap edecek olan 4 adet fosseptik, 30 bin metrekarelik kilit parke imalati gerçeklestirecegiz. Yesil mahallemizde 3 bin 150 metre kanalizasyon, 3 bin 150 metre içme suyu hatti, 500 kisiye hitap edecek 2 adet fosseptik, 21 bin metrekare kilit parke tas imalati yapacagiz. Ziraman mahallemizde ise 2 bin metre kanalizasyon, 3 bin metre içme suyu hatti, bir adet içme suyu deposu, 400 kisiye hitap edecek 4 adet fosseptik, 10 bin 500 metre kilit parke tas imalati yapacagiz. Yapilacak olan yatirimlarin mahallelerimize hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Muhtarlar hizmetlerden memnun

Çikrikçi Mahalle Muhtari Metin Basogul, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e, Ilçe Belediye Baskanimiz Nurullah Savas’a ve tüm MASKI müdürlerimize çok tesekkür ediyorum. Mahallemizde yapilacak olan alt ve üstyapi yatiriminin yer teslimi yapildi. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun” dedi.

Ziraman Mahalle Muhtari Bayram Saglam, “Öncelikle Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e, Selendi Belediye Baskanimiz Nurullah Savas’a bize bu imkanlari tanidiklari için çok tesekkür ediyorum” açiklamasinda bulunurken, Yesil Mahalle Muhtari Mithat Altinbas ise Yesil Mahallesi olarak bu güne kadar çok güzel hizmetler aldiklarini belirterek sunlari söyledi: “Mahallemizde alt ve üstyapi çalismasi da yapilacak. Hizmetlerinden dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e ve ekibine çok tesekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA