Ozan Güven'in Eski Sevgilisini Darp Ettigi Iddiasiyla Yargilanmasina Devam Edildi

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettigi iddiasiyla, 13 yila kadar hapsi istenen oyuncu Ozan Güven’in yargilanmasina devam edildi. Tanik beyanlarina karsi konusan Bulutsuz, "Beni öldürmeye çalisiyor diye bagirdim" dedi.

Ozan Güven'in Eski Sevgilisini Darp Ettigi Iddiasiyla Yargilanmasina Devam Edildi
Oyuncu Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettigi iddiasiyla 13 yil 6 aya kadar hapis istemiyle yargilanmasina devam edildi. Istanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki durusmada müsteki sanik Deniz Bulutsuz ile taraflarin avukatlari hazir bulundu.

"Deniz aradi, sesi aglamakliydi"

Durusmada tanik olarak dinlenen Deniz Bulutsuz’un arkadasi Erdem Lütfi, "Iliskinin basindan beri tanigiyim. Ozan, Deniz ve ben o gece büyük bir is aldigimiz için kutlamaya gitmistik. Buradan aklimda kalan tek olumsuz sey sanik Ozan’in dönem dönem birlikte çalistigim Baran Dogan ile ilgili, ’onu avucumun içiyle tokatlamak istiyorum’ demesiydi. Onun disinda olumsuz bir sey olmadi. Sonra gece 04.00 gibi telefonum çaldi. Deniz aradi, sesi aglamakliydi. Ozan ile tartistik dedi.

Ancak ben daha önce de tartistiklarindan, birbirlerine fiziki zarar vermediklerinden ilk basta önemsemedim. Yanima gelmek istedi. Yaklasik 20 dakika kapi çaldi" ifadelerini kullandi.

"Deniz’in kiyafetinin yakasi kan olmustu"

Bulutsuz’un Güven’in soförüyle geldigini söyleyen tanik, "Deniz yalin ayakti, Hasan’in koluna girmisti.O sirada sok halindeydim. Deniz’in kiyafetinin yakasi kan olmustu. Gözünün yan tarafinda sislik vardi, gözüne kan oturmustu. Çenesinde yarik vardi ve muhtemelen kan oradan akmisti. Deniz’i içeri aldim. Deniz titreyerek ve aglayarak, ’Ozan beni öldürecek’ diyordu. Kendisine pansuman yaptim. ’Hastaneye gidelim’ dedim fakat bir sok durumu vardi. Deniz, dogru karar vermek istiyordu. Gitmedik, sabaha kadar konunun üzerinden geçip, soku atlatmaya çalistik" diye belirtti.



"Deniz hanim eski sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti, Ozan tepki gösterdi"

Tanik olarak dinlenen Ozan Güven’in arkadasi Ramazan Çelik ise, "Ozan bey aksam 24.00 gibi bana telefon açti. Deniz hanimin bir arkadasinin benim sokakta oturdugunu ve bana çay içmeye geleceklerini söyledi.

Basta inanmadim ancak 5 dakika sonra aradi ve ’pencereye çik’ dedi.

Arabadan bana el salladilar. Bir süre sonra Hasan, Deniz ve Ozan bana geldiler. Bir seyler ikram ettim ve sohbet ettik. Bugünden yaklasik 6 ay kadar önce müsteki saniklar ile yemege gitmistik. O zaman sevgili degillerdi. Ben ’yenge’ dedim Deniz hanima. Kendisi öyle hitap etmememi, bir iliskisinin oldugunu söyledi.

Olay günü, Deniz hanim eski sevgilisinden bahsederken övgü dolu sözler söyledi.

Ozan bey tepki gösterdi. ’Ramazan’a bari nasil sevistiginizi de anlatin’ dedi.

Ikisi de hafif alkollüydü ama bilinçleri açikti. O gün Deniz hanimin üstünde beyaz bir elbise vardi. Diz kapaklarinda morluklar gördüm ama ben sormadim. Herhangi bir tatsizlik olmadi benim yanimda. Gece Ozan aradi beni, ’Deniz’e hakaret edici bir söz kullandim mi’ dedi.

Ben de ’hayir’ dedim. Ben senin yaninda ’Deniz hanimdan özür diliyorum’ dedi, hoparlörün açik oldugunu söyleyerek" diye konustu.



"Ailevi sorunlar oldugunu düsündügüm için kulak kabartmadim"

Ozan Güven’in diger tanigi Murat Canbulat ise, olay gecesi evde herhangi bir gürültü duymadigini söyleyerek, "Ozan bey kapiyi açmadan önce bir ses duymadim. Kapi açildiginda taraflar tartisiyordu. Ben de ailevi sorunlar oldugu için kulak kabartmadim. Ben Deniz hanimin darp edildigini ya da yalinayak oldugunu hiç fark etmedim” dedi.



"Beni öldürmeye çalisiyor diye bagirdim"

Durusmada beyanda bulunan Deniz Bulutsuz ise, “Ben defalarca evin içinde kapi ve cam arasinda kosturarak ‘Beni öldürmeye çalisiyor’ diye bagirdim. Pencere kapali da olsa bu bagirislarimi evin disindaki bir insanin duymamasi mümkün degildir. Degil kulübeden sokaktan bile sesimin duyulmasi gerekirdi” ifadelerini kullandi.

Mahkeme, Bulutsuz’un yüzünde kalici iz bulunup bulunmadigina dair Adli Tip Kurumu’ndan rapor alinmasina ve bir sonraki celse diger taniklarin dinlenmesine karar vererek durusmayi erteledi.

Davanin geçmisi

Oyuncu Ozan Güven’in eski kiz arkadasi Deniz Bulutsuz, Güven’in kendisine siddet uyguladigini iddia ederek savciliga suç duyurusunda bulunmustu. Güven hakkinda Istanbul Cumhuriyet Bassavciligi’nca hazirlanan iddianamede, ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kisiyi hürriyetinden yoksun kilma’ suçlarindan 3 yil 9 aydan 13 yil 6 aya kadar hapis cezasi istenmisti. Ozan Güven’in de Deniz Bulutsuz’dan sikayetçi oldugu dosya uzlastirma büroya gönderilmisti ancak taraflar uzlasmayi kabul etmemisti. Taraflarin sikayeti üzerine olaya iliskin iki ayri iddianame hazirlanmisti. Hazirlanan iki ayri iddianamede tek dosyada birlestirilmis ve Istanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesine dava açilmisti.
Kaynak: İHA