Nevsehir Belediye Baskani Savran'dan 64 Yasindaki Kadina Dogum Günü Sürprizi

Nevsehir Belediye Baskani Mehmet Savran, sosyal medyadaki bir paylasima yorum yaparak bugüne kadar dogum gününün hiç kutlanmadigini belirten 64 yasindaki kadina sürpriz yapti.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Nevsehir Belediyesi Turkuaz Masa görevlileri, sosyal medyadaki bir paylasima yorum yapan kent sakinlerinden Emine Düsmez ile iletisim kurarak bilgilerini aldi.

Dogum günü geldiginde Baskan Savran, pasta hazirlatarak Düsmez'in yalniz yasadigi Bekdik Mahallesi TOKI konutlarindaki evine gitti.

Savran ve beraberindekileri evinde agirlayan Düsmez, kendisi için hazirlanan mumlara üfleyip, pastayi Savran ile birlikte kesti.

Sürpriz kutlamadan dolayi çok mutlu oldugunu belirten Düsmez, "Evlatlarim ve torunlarim için hayirli bir ömür diledim. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Kentte 18 yasina giren tüm gençlerin dogum günlerinde evlerine belediye görevlilerince pasta götürüldügünü anlatan Baskan Savran, "Arkadaslarimiz teyzemizin yorumundan bahsettiklerinde kendisi için de bir pasta hazirlanmasini ve ilk dogum günü pastasini kendim götürmek istedim. Onu bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Kendisine saglikli ve mutlu bir ömür diliyorum." diye konustu.

Kaynak: AA