Muhtarlardan Baskan Altun'a Anlamli Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Selimli muhtarlar Belediye Baskani Coskun Altun’u makaminda ziyaret etti.

Muhtarlardan Baskan Altun'a Anlamli Ziyaret
Kars’in Selim Ilçe Belediye Baskani Coskun Altun, mahalle ve köy muhtarlarini makaminda agirladi. Ziyaretlerinden dolayi muhtarlara tesekkür etti.

Altun, “Muhtarlik Kurumu demokrasimizin en küçük mihenk tasi olmakla birlikte, milletimizin sesini ve vicdanini temsil eder. Ülkemizin en ücra kösesinden en merkezi noktasina kadar her mahallede halkimiza temas eden muhtarlarimiz devletimizin gören gözü, halka uzan elidir” dedi.

Baskan Coskun Altun, “Çagdas kamu yönetimi anlayisinin en temel ihtiyaçlarindan biri olan katilimciligin saglanmasi adina çok önemli bir vazifeyi yerine getiren muhtarlarimiz için vazifelerini hakkiyla ve islevsel yapabilmeleri adina son dönemde birçok imkan sunulmustur. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, gösterdigi teveccühle devlet-millet bütünlesmesini saglamak üzere, muhtarlarimiza tüm kapilar açilmistir” diye konustu.

Altun, görevlerini askla yaparak vatanina, milletine en güzel sekilde hizmet eden bütün muhtarlarin görevlerinde basarilar diledi. Altun, muhtarlarin 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’nü kutladi.

Selim Belediye Baskani Coskun Altun’un ilçeye kazandirdigi projelerin çok önemli olduguna dikkat çeken muhtarlar, “Baskanimiz gerek Selim merkezde ve gerekse köylerimizde bizlere her türlü destegi veriyor. Bizleri makaminda kabul ettigi için kendisine tesekkür ediyoruz. Baskanimizin her zaman yanindayiz ve destekliyoruz” seklinde konustular.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden Baskan Coskun Altun, muhtarlarin her zaman yaninda oldugunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA