Muhtarlar, Baskan Kilinç Ile Bir Araya Geldi

Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, 19 Ekim Muhtarlar Gününde muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlar, Baskan Kilinç Ile Bir Araya Geldi
Adiyaman Merkez ve Köy Muhtarlari Dernegi Baskani Osman Tuzcu, Adiyaman Köy ve Mahalle Muhtarlari Mesleki Dayanisma Dernegi Baskani Abdulkadir Geylani Tas, Adiyaman Mahalle ve Köy Muhtarlari Yardimlasma Dayanisma Dernegi Baskani Mustafa Ilik ve muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Belediye Baskani Süleyman Kilinç’i ziyaret etti.

Adiyaman Belediyesi meclis salonunda gerçeklesen ve Muhtarlik Isleri Müdürü Ishak Yildiz’in da hazir bulundugu ziyarette, muhtarlarla görüsen Belediye Baskani Kilinç, muhtarlarla birlikte simdiye kadar güzel bir sekilde çalistiklarini, bundan sonra da Adiyaman için el birligiyle güzel çalismalara imza atacaklarini dile getirdi.

Baskan Kilinç, “19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla kiymetli muhtarlarimizla bir araya geldik. Hepimizin tek görevi halkimiza hakkiyla hizmet etmek, fedakârlik yapip mahallenin ve sehrin sorunlarina el atmaktir. Devlet millet kaynasmasinda köprü görevi üstlenen muhtarlarimizin samimi ve sonsuz gayretleriyle, birlikte daha iyi çalismalar yapip Adiyaman’imizi daha iyi yerlere tasiyacagiz” diye konustu.

Muhtarlar dernegi baskanlari ise günün anlam ve önemine iliskin açiklamalarda bulunarak, her zaman desteklerini gördükleri Baskan Kilinç’a ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA