Harran Büyüksehir Belediyesi Ile Hizmete Kavusuyor

Hava sicakliklarinin asfalt için elverisli kosullar olusturdugu Sanliurfa’da ilçelerde baslattigi asfalt hizmetini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Harran ilçesinde kirsal grup yollarinda alt yapisini tamamladigi yollari sathi asfaltla bulusturuyor.

Harran Büyüksehir Belediyesi Ile Hizmete Kavusuyor
Kirsal mahalle muhtarlari ve vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda daha önceden belirlenen program dâhilinde yollarda asfalt çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, bir yandan yollari asfaltla bulustururken diger yandan yol altyapisi yapim çalismalarini da sürdürüyor.

Meydankapi grup yolunda altyapi ve asfalt çalismalarini eszamanli yürüten Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi ekipleri son olarak Bozceylan, Hebde, Kayalik, Aydüstü, Yakinyol yollarinda asfaltlama çalismalarini tamamladi.

13 ilçeye esit hizmet anlayisiyla kirsal mahallelerde sathi asfalt çalismalarini araliksiz sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi Ekipleri, yaz sezonunun sonunda asfalti tamamlanmamis yol kalmamasi gece gündüz çalismaya devam ediyor.
Kaynak: İHA