Halk Otobüsü Soförü Fenalasan Yolcuyu Hastaneye Yetistirdi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde halk otobüsü soförü fenalasan bir yolcuyu hastaneye yetistirdi.

Halk Otobüsü Soförü Fenalasan Yolcuyu Hastaneye Yetistirdi
Karadeniz Eregli ilçesine bagli Müftü Mahallesinde halk otobüsüne binen adam, ücret vermek istedigi sirada fenalasti. Soförün durumu fark etmesi sonrasi, hemen otobüsü saga çekti. Yolcularin da kisa süreli panik yasadigi olayda, soför Saffet Yener en yakin hastaneye giderek fenalasan adami yetistirdi.

Olay ani otobüsün güvenlik kamerasina yansidi

Öte yandan olay, halk otobüsünün güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde otobüse binen adamin parayi uzatirken önce parayi düsürdügü daha sonra yere yigildigi görülüyor. Yolcularin otobüs soförü ile konustuktan sonra hastaneye gitmesi için konusmalari duyulurken, soförün de baska bir yolcu almadan direk hastane aciline sürdügü görülüyor.

“Vatandaslik görevimizi yaptik”

5 senedir halk otobüsünde soförlük yaptigini belirten Saffet Yener (38) olayi anlatti. Yener açiklamasinda, “Yolcumuz pastanenin karsisindan bindi. Bana ücret uzatti, parayi düsürdü bir anda yigildi kaldi. Ben de direk özel hastaneye sürmek istedim ama yolculardan birisi diger özel hastanenin yakin oldugunu söyledikten sonra geri gelerek bir anda sürdüm arabayi. Yasli amcanin su anda akibetinden haberim yok ama vatandaslik görevimizi yaptik orada. Bir anda kalbini tuttu, amca iyi misin derken yolculardan birisi tuttu onu, ben de direk hastaneye sürdüm. Ilk defa basima geldi, bir anda ben de panikledim. Bu tarz olay ilk defa basima geliyor” ifadelerini kullandi.

Fenalasan adamin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA