Bilecik Valisi Kizilkaya Muhtarlarla Bulustu

Vali Kemal Kizilkaya, Muhtarlar Günü dolayisiyla köy ve mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Il Özel Idaresi Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Akil Sahin, Idare ve Denetim Hizmetleri Müdürü Kadri Sentürk, Muhtarlar Dernegi Baskani Ilhami Çinar ve beraberindeki muhtarlar, Vali Kizilkaya'yi ziyaret etti.

Vali Kizilkaya, Jandarma Egitim Komutanligi Sosyal Tesislerinde muhtarlarla bir araya geldi.

Jandarma Egitim Komutani Tuggeneral Vedat Çolak, Il Jandarma Komutani Albay Muzaffer Sandal, Il Emniyet Müdürü Ertugrul Namal ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçi, Il Genel Meclisi Baskani Osman Yilmaz ve üyeleri ile köy ve mahalle muhtarlari katildigi etkinlikte Kizilkaya, 2015 yilindan itibaren 19 Ekimde ''Muhtarlar Günü'' olarak kutlandigini animsatti.

Bugünde bir araya gelerek, genel degerlendirmelerde bulunduklarini ifade eden Vali Kizilkaya, söyle konustu:

''Görev yaptigim yerlerde en yakin mesai arkadaslarimdan birisi muhtarlarimiz olmustur. Halkin ve vatandasin duasini almamizda bize yardimci olan kurumlarin basinda muhtarlarimiz geliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin birligini, bütünlügünü ve milletimizin huzurunu saglama noktasinda hep beraber çalisacagiz. Muhtarlarimiz ayni zamanda seçimle görev basina gelen demokrasinin çekirdegi olarak halkin her zaman yaninda yer almistir. Muhtarlarimizin sorununu çözmek demek halkin, vatandasin sorunlarini, meselelerini çözmek demek. Halka hizmet edebilmenin serefini hep birlikte paylasiyoruz. Hepimiz, Türk milletinin hizmetkariyiz.''

Muhtarlar Dernegi Baskani Çinar'in konusmasinin ardindan 20 yilin üzerinde muhtarlik yapan Kizildamlar Köyü Muhtari Metin Gezer ve Hasandere Köyü Muhtari Erkut Akmanlar'a, gayretli ve özverili çalismalarindan dolayi plaket verdi.

Kaynak: AA