Baskan Oprukçu Ve Kaymakam Çakici Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Konya’nin Eregli Ilçe Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen yemekte muhtarlarla bir araya geldi.

Baskan Oprukçu Ve Kaymakam Çakici Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Eregli Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu ve Eregli Kaymakami Edip Çakici 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Türkiye Muhtarlar Dernegi Eregli Subesi ve Konya Eregli Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret etti. Ardindan Eregli Belediyesi tarafindan Belediye Kültür Merkezi’nde muhtarlar için yemek programi düzenlendi.

Programa, Eregli Kaymakami Edip Çakici, Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu, Eregli Sehit Aileleri Dernegi Baskani Yilmaz Ertastan, MHP ve AK Parti ilçe baskanlari, belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve muhtarlar katildi.

Eregli Kaymakami Edip Çakici yaptigi konusmada, “Mesaimizin bir kismi siz muhtarlarimizla geçiyor. Gerek vatandaslarin taleplerinin dile getirilmesinde gerekse kamu hizmetlerinin daha düzenli ve verimli yürütülmesinde sizlerin destegini her zaman görüyoruz. Öncelikle verdiginiz hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Eregli’deki muhtarlarimizin önündeki en büyük engel, sikinti veya bizi rahatsiz eden husus mevcutta iki farkli dernegimizin olmasi. Belediye Baskanimiz da dile getirdi birlikte, beraberlikte rahmet vardir diye, bir an önce bu sorunun artik çözülmesi gerekiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde o birligi ve beraberligi tekrar tesis etmenizi temenni ediyorum. Bu hususta bize, Belediye Baskanimiza, Siyasi Partilerimize düsen görevler de varsa seve seve yardimci olmaya haziriz. 19 Ekim Muhtarlar Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandi.

"Biz çözüm odakli, hizmet odakli samimi bir gayretin içerisindeyiz"

Eregli Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu da yaptigi konusmada, “Bugün muhtarlarimizin günü, kutlu olsun insallah. Bu mutlu, kutlu gününüzde sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir bahtiyarlik duyuyorum. Belediyede yol arkadasligi yaptigimiz baskan yardimcilarim ve daire müdürlerim buradalar. Sorunlariniza yakin olsunlar diye buradalar, ola ki ulasamadiniz ulasin diye buradalar. Biz çözüm odakli, hizmet odakli samimi bir gayretin içerisindeyiz. Tesekkür beklemiyoruz ama kararliyiz hizmet etmeye devam edecegiz. Mahallelerimizin bütün sorunlarinin çözüldügünü, huzur sehri Eregli’nin insa edildigini insallah birlikte yasayacagiz. Kaymakam Beyle muhtarlarimizi, derneklerini ziyaret edelim diye yola çiktigimizda bütün muhtarlarimizin, her iki baskanin da bir dernegimizde beraber olduklarini müsahede ettik. Emin olun çok mutlu olduk, oradan sonra diger dernegimize de ugradik. Ve birlik ve beraberlikten dogan samimi bir ortami paylastigimizi düsünüyorum. Birlik varsa orada dirlik olur. Allah birligin olmadigi hiçbir yere rahmet vermez, bunu adiniz gibi bilin. Rabb-ül Aleminin rahmetinden istifade etmek istiyorsak bir ve beraber olacagiz, el birligi içerisinde olacagiz huzuru ancak o sekilde insa ederiz. Örnek insan olmak gibi bir mecburiyetimizin oldugu gerçegini hiçbir zaman unutmamiz lazim. Yalniz sizin için degil benim için de geçerli bu, toplumun önünde olan insanlar olarak örnek olmak zorundayiz. Hosgörümüz maksimum seviyede olmak zorunda ve nihayetinde bunlarin hepsinin örnekleri çogaldikça huzurun bir fazla insa edildigi gerçegiyle karsilasacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle insallah bu gününüz önümüzdeki süreçteki birlik ve beraberligimize, dirligimize, düzenligimize vesile olsun, nice muhtarlar gününde Allah ömür verirse hep beraber olma dilegiyle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Oprukçu muhtarlarla yemekte bulustu

Konya Eregli Muhtarlar Dernegi Baskani Memduh Karaca yaptigi konusmada, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalniz birakmadiginiz için çok tesekkür ediyorum. Bu programi düzenleyen Baskanimiz Hüseyin Oprukçu’ya da tesekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Muhtarlar Dernegi Eregli Subesi Baskani Mahmut Coskun ise, “Yönetim anlayisimizda vatandaslarimizin devletimize ihtiyaç duydugunda çalacaklari ilk kapinin muhtarliklar oldugu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadir. Muhtarlar, millet iradesiyle devletin sefkat elinin kesistigi noktayi temsil etmektedir. Bu duygu ve düsüncelerle tüm muhtarlarimizin günlerini kutluyorum” diye konustu.

MHP Ilçe Baskani Musa Yilmaz da, “Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum. Sevgili muhtarlarimiz, Gününüz kutlu, yolunuz açik olsun. Her zaman muhtarlarimizla birlikte olacagiz, her zaman birlikte olmaya gayret gösterecegiz. Bu programi düzenleyen Belediye Baskanimiza da tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

AK Parti Ilçe Baskan Zübeyir Dursun, “Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayi mutlulugumu ifade etmek istiyorum. Muhtarlar Günü önemli bir gün, yalniz bugün degil bizler her zaman sizlerin yanindayiz. Bu programi organize eden Belediye Baskanimiza tesekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan program yemegin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA