Babacan, Partisinin Kahramankazan Ilçe Kongresi'ne Katildi

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, partisinin Kahramankazan 1. Olagan Ilçe Kongresi'ne katildi.

Babacan, Kahramankazan Aile Yasam Merkezi Toplanti Salonu'nda düzenlenen kongrede yaptigi konusmada, FETÖ terör örgütünün hain darbe tesebbüsüne karsi dimdik duran, tanklarin, zirhli araçlarin karsisinda gögsünü siper eden Kahramankazan halkiyla beraber olmanin kendisi için büyük gurur oldugunu belirterek, "15 Temmuz gecesi milletimiz devleti ayakta tuttu. 15 Temmuz gecesi, milletimizin feraseti, cesareti ve sagduyusu demokrasimizi diri tuttu." ifadelerini kullandi.

Ülke gündemine dair degerlendirmelerde de bulunan Babacan, "DEVA Partisi olarak Türkiye'nin dört bir yaninda örgütleniyoruz. Türkiye'nin karsi karsiya kaldigi sorunlarin çözümüne iliskin eylem planlari hazirliyoruz. 20 ayri alanda eylem plani hazirliyoruz ve insallah bu eylem planlarini ortaya koydugumuzda, Türkiye'nin her alandaki sorunlarinin çözümünü, yol haritasini tamamlamis olacagiz. Vatandaslarimiz bize yetki verdigi ilk günden itibaren hemen uygulamaya geçecegiz." diye konustu.

Konusmanin ardindan DEVA Partisi Ilçe Baskani Mesut Kahraman, Babacan'a, Elazig Komürhan Hatira Ormani'na yapilan TEMA Vakfi fidan bagisi belgesini hediye etti.

Tek listeyle gidilen seçimde Mesut Kahraman, yeniden baskan seçildi.

Kongrenin ardindan dolmus duragina geçerek esnafla sohbet eden Babacan, partisinin hizmet binasinin açilisini da gerçeklestirdi.

Babacan, ilçede sali günleri kurulan halk pazarini da gezdi.

Kaynak: AA