Alanya'da Muhtar Ofislerine Toplu Açilis

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in, muhtarlar için özel olarak insa edip tahsis ettigi yeni Muhtar Ofisleri, toplu açilis töreni ile Muhtarlar Günü’nde hizmete girdi.

Alanya'da Muhtar Ofislerine Toplu Açilis
Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in, muhtarlarin hizmet kalitesini artirmak, vatandaslarla etkilesimini en üst düzeyde tutabilmek adina kent estetigine uygun olarak projelendirdigi muhtarlik ofisleri, Muhtarlar Günü’nde hizmete girdi. Cikcilli Mahalle Muhtarligi önünde gerçeklestirilen toplu açilis törenine Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.



“Vatandaslar kolayca erisim saglayacak”

Alanya’nin muhtarlari, Atatürk Aniti önünde baslayan Muhtarlar Günü programinin ardindan Belediye Baskani Adem Murat Yücel tarafindan organize edilen kahvaltida bir araya geldi. Kahvaltinin ardindan Cikcilli Mahalle Muhtarligi önünde düzenlenen törene geçen kafile, muhtarlarin tüm ihtiyaçlarini karsilayabilecek, vatandaslarin ise kolaylikla erisim saglayabilecekleri sekil ve lokasyonda tasarlanan 20 yeni muhtarlik ofisinin toplu açilis törenini gerçeklestirdi.

“Yüksel’den Baskan Yücel’e tesekkür plaketi”

Alanya Muhtarlar Dernegi Baskani ve Isbatli Mahalle Muhtari Hasan Yüksel, Baskan Yücel’in muhtarlara muhtar oldugunu hissettirdigini vurgulayarak “Muhtarlarimizin daha rahat hizmet vermesi, daha konforlu ve verimli çalismalari, vatandasin muhtarlara daha kolay ulasmasi için Baskanimiz Adem Murat Yücel ve ekibi muhtarlik ofislerini projelendirerek hayata geçirdi” dedi.

Alanya Muhtarlar Dernegi Baskani Hasan Yüksel konusmasinin ardindan, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’e proje ve hizmetleri için tesekkür plaketi takdim etti.

“Muhtarlarimizin en büyük eksikliklerinden birini giderdik”

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, açilis organizasyonunda yaptigi konusmada, “Halkimizla aramizda köprü vazifesi gören, her zaman birlikte isbirligi içinde çalistigimiz muhtarlarimizin en büyük eksiklerinden biri muhtarlik ofisleriydi. Muhtarlarimiz bizden istedi, biz de tek tip olarak projelendirerek öncelik ve aciliyet sirasina göre muhtar ofislerini insa ettik. Hem muhtarlarimizin hem de vatandaslarimizin hizmetine kazandirdik” diye konustu.



“20’yi askin ofisi hizmete kazandirdik”

Muhtarlarin ve vatandaslarin memnuniyet duydugu muhtarlik ofislerini tek tek hayata geçirdiklerini vurgulayan Baskan Yücel,“Artik muhtarlarimiz daha modern ve daha iyi kosullarda hizmet verirken, vatandaslarimizda muhtarlarimiza daha hizli bir sekilde ulasip daha iyi hizmet alabiliyorlar. Su ana kadar 20’yi askin muhtarlik ofisini muhtarlarimizin hizmetine kazandirdik ve kazandirmaya devam edecegiz. Muhtarlik Ofislerimizin Alanya’miza, muhtarlarimiza ve tüm vatandaslarimiza hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.



“Alanya’miza ve muhtarlarimiza yakisir bir proje olmus”

Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, muhtarlarin daha iyi kosullarda hizmet verebilmeleri adina hayata geçirilen proje için Baskan Yücel ve ekibini tebrik ederek “Muhtarlarimiz Devletin en kilcal damarlarina kadar hizmet etmesini saglayan seçilmis en önemli temsilcilerin basinda geliyor. Vatandaslarin sorunlarini bizlere iletmede bir köprü vazifesi olusturan çok önemli kisiler. ‘Aslan yattigi yerden belli olur’ deyiminde oldugu gibi muhtarlarin vatandaslara en iyi hizmeti verebilmeleri adina hayata geçirdigi bu proje için Alanya Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Alanya’ya yakisir, gerçekten çok güzel bir proje olmus. Hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Açilis konusmalarinin ardindan Alanya Müftüsü Dr. Ihsan Ilhan’in gerçeklestirdigi duayla hayata geçirilen muhtarlik ofislerinin toplu açilisi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA