Yapay Zeka Egitimleriyle Dinamik Bireyler Yetistiriliyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ile Global Al Hub is birliginde il genelinde en az 50 bin kisiye ulasilmasi hedeflenen “Yapay Zekâ Egitim Seferberligi” için harekete geçildi.

Yapay Zeka Egitimleriyle Dinamik Bireyler Yetistiriliyor
Küresellesen dünyada gün geçtikçe insan hayatinda deger kazanan ‘yapay zekâ’ çalismalari Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Isviçre merkezli Global AI Hub ortakliginda egitim seferberligine dahil ediliyor. Bu kapsamda isteyenler yapay zekâ, robotik kodlama konularinda dünya standartlarinda hazirlanmis hem teknik hem de teorik egitimlere “Global Al Hub” platformu üzerinden ücretsiz erisim saglayacak. Gelecegin gereklilikleri haline gelecek bu egitimlerden yararlanmak isteyen bireyler, https://globalaihub.com/partner-campaigns/gaziantep-buyuksehir-belediyesi/?ref=GaziantepBuyuksehirBelediyesi adresinden Global AI Hub platformuna üye olabilir.

Bilgi Islem Daire Baskanligi ve Dis Iliskiler Daire Baskanligi koordinasyonunda, kentte yasayan en az 50 bin kisinin yapay zekâ, robotik ve kodlama alanlarinda egitim almasi hedeflerken toplumsal açidan modern çaga ayak uyduracak dinamik bireyler yetistirecek.
Kaynak: İHA