Uyusturucu Tacirine 15 Yil 7 Ay 15 Gün Hapis Cezasi

Kayseri’de fiziki takip neticesinde yakalanan, üzerinde 3 parça halinde belirli miktarlarda uyusturucu madde bulunan ve zincirleme bir sekilde ‘uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma’ suçuyla yargilanan saniga 15 yil 7 ay 15 gün hapis ve 31 bin TL para cezasi verildi.

Uyusturucu Tacirine 15 Yil 7 Ay 15 Gün Hapis Cezasi
Kayseri Adalet Sarayi 1. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmada, tutuklu sanik Y.Ç ve avukatlari hazir bulundu. Cumhuriyet savcisi bir önceki durusmada verdigi mütalaayi tekrar ederek, sanigin ‘uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma’ suçundan cezalandirilmasini istedi. Mütalaaya karsi savunma yapan sanik Y.Ç., “Ben kesinlikle uyusturucu satmadim. Evimde ve üzerinde yapilan aramada hiç bir uyusturucu madde ele geçirilmedi. Uyusturucu içtigim için de çok pismanim. Beraatimi talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, sanik Y.Ç..’nin ‘uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma’ suçunu islediginin delillerle sabit oldugunu belirterek, saniga 15 yil 7 ay 15 gün hapis ve 31 bin TL para cezasi verdi.
Kaynak: İHA