Neslican Tay'ı bakın kim oynayacak?

Umudun sembolü haline gelen Neslican Tay'ın hayatını anlatan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri için hazırlıklar başladı. Genç kadını Neslihan Atagül'ün canlandıracağı iddia edildi.

Neslican Tay'ı bakın kim oynayacak?
Neslican Tay'ı bakın kim oynayacak?
Umudun sembolü haline gelen Neslican Tay'ın hayatını anlatan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri için hazırlıklar başladı. Genç kadını Neslihan Atagül'ün canlandıracağı iddia edildi. Çekimler, Neslican Tay'ın doğum günü olan 14 Mart'ta başlayacak. Projede, birçok ünlü isim de yer alacak. Filmde Neslican Tay'ı canlandırması için Neslihan Atagül'e teklif götürüldü. Neslihan Atagül'den ise bir açıklama henüz gelmedi. Üç kez kanseri yenen Neslican Tay, son kez kansere yakalandığında da 'Kaybedersem bile savaşarak kaybedeceğim' diyerek kanserle var gücüyle mücadele edeceğini dile getirmişti. Ancak Neslican'dan bu kez acı haber gelmiş ve geçtiğimiz 2019 yılı Eylül ayında hayatını kaybetmişti.

Kansere karşı verdiği mücadelesiyle tanınan Neslican Tay'ın herkese örnek olan hayat hikayesi film oluyor.

Neslican Tay'ı bakın kim oynayacak?

Neslican'ı, oyuncu Neslihan Atagül'ün canlandıracağı konuşuluyor…

Türkiye, Neslican Tay'ı çağın vebası kansere karşı verdiği amansız mücadelesiyle tanıdı.

Neslican Tay'ı bakın kim oynayacak?

Hastalığa dört kez yakalanan genç kız, kanseri üç kez yenmeyi başardı ancak geçtiğimiz yıl aramızdan ayrıldı.

21 yaşında hayata gözlerini yuman ve ölümünün üzerinden bir yıl geçen Neslican'ın, hayat hikayesinin ise beyaz perdeye taşınacağı ortaya çıktı.

Yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş'ın yaptığı 'Demir Kadın Neslican' filminin hazırlık süreci başladı.

Filmin ne zaman çekilip gösterime gireceği ise merak konusu oldu...