CHP acil toplandı! Kaftancıoğlu ihraç mı edilecek?

Geçtiğimiz haftaiçi konuk olduğu bir toplantıda Atatürk demekten inatla kaçan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP'yi bir kez daha karıştırdı. CHP bu olayın üstüne acil Merkez Yüksek Kurulu toplantısı gerçekleştireceğini duyurdu.

CHP acil toplandı! Kaftancıoğlu ihraç mı edilecek?
CHP acil toplandı! Kaftancıoğlu ihraç mı edilecek?
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, skandallarıyla CHP'lileri dahi şaşırtmayı sürdürüyor. Canan Kaftancoğlu, 9 Eylül tarihli Taksim Toplantıları etkinliğinde yaklaşık 1,5 saat konuşmuş fakat 'Atatürk' demekten kaçınarak ısrarla her seferinde 'Gazi Mustafa Kemal' demişti. Bu durumun dikkatleri üzerine çekmesinin ardından
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, acil olarak partiyi Merkez Yüksek Kurulu toplantısına çağırdı. Resmi olarak toplantının ana başlığının Doğu Akdeniz olduğu açıklansa da kulislerde toplantının ana konusunun Canan Kaftancıoğlu ve ardı arkası kesilmeyen skandalları olduğu konuşuluyor. Toplantının sonunda eğer oy birliği sağlanırsa Kaftancıoğlu'nun sessiz sedasız partiden ihraç edilmesi planlanıyor.

Kaftancıoğlu daha önce de“Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganını “militer” bulduğunu söyleyerek, “Mustafa Kemal'in yoldaşlarıyız” demeyi tercih ettiği açıklamıştı.