Sincan Belediyesi Kısıtlama Günlerinde De Hijyen Sağladı
Sincan Belediyesi uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması yaptı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce cadde ve sokaklar dezenfekte edilirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çöpleri toplayıp çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkadı. Kısıtlamada can dostlarımız da yalnız bırakılmadı.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de rutin çalışmalarına devam etti. Çöpler toplandı, ağaçlar budandı, sokaklar temizlendi. Ekipler çalışmaların her kısıtlamada aksamadan sürdürüleceğini belirtti.
Can dostlar unutulmadı
Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı 2 personel, 37 noktada can dostlara ulaşarak yiyecek ve mama bıraktı. Vatandaşlardan gelen 36 adet mama talebi de karşılandı. Ayrıca yaralı ve hasta hayvanların da tedavi ve bakım işlemleri yapıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Sokağa çıkma kısıtlaması olmasından dolayı can dostlarımızın yiyecek bulma ve aç kalmamaları için beslenme ile tedavi çalışmalarımız tüm kısıtlama günlerinde aralıksız devam edecektir” denildi.
