Denizli'de Son Bir Haftada 54 Kişi Tutuklandı
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde 19 bin 924 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan 108 şahıs yakalanırken, 588 farklı asayiş olayında ise 323 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalarda, 2 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 31 adet fişek, 1 adet bıçak, 3 adet çalıntı araç, 2 adet çalıntı motosiklet, 1 adet elektrikli bisiklet, 2 adet plaka, 30 koli iplik, 4 kutu seramik, 1 adet cep telefonu ile şarj cihazı ve 230 TL para ele geçirildi.
Öte yandan, kent genelinde meydana gelen 588 farklı asayiş olayında ise 323 şüphelinin gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen şahıslardan 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bildirildi.
