Alanya'da 2 Ayrı Uyuşturucu Operasyonu Açıklaması 4 Gözaltı
Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği 2 ayrı operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, 1 kilo 150 gram esrar ile 3.5 gram eroin ele geçirildi.

Eroin satarken yakalandı
Operasyon kapsamında ekipler, yabancı uyruklu A.F. isimli şüphelinin Saray Mahallesi’ndeki evinde uyuşturucu satışı yaptığı bilgisine ulaşarak harekete geçti. Narkotik ekipleri, A. F. ile yabancı uyruklu A. T.’yi uyuşturucu alışverişi yaptığı sırada gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında ise toplam 3.5 gram eroin ele geçirildi.
2 şüpheli adliyeye sevk edildi
Operasyonlarda gözaltına alınan A. T. ve G. G. Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, H. K. Y. ile A. F. ise emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.
