Araban Belediyesi Arazi Yollarındaki Çalışmalarını Sürdürüyor
Araban Belediyesi, Araban Ovası’ndaki Arazi Yollarında Haziran ayında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 15 kilometresi tamamlanan arazi yollarında, 15 kilometrelik alanda daha çalışma başlattı.

Doğru, “Arazi yollarındaki iyileştirme çalışmalarımızın devamı olan ve bugün başladığımız Gece Höyüğü mevkiindeki arazi yolu çalışmalarımız Gece Höyüğü bölgemizdeki verimli arazilerimizin ulaşımını kolaylaştırmak ve üreticilerimizi uzun yıllar boyunca süren arazi yolu çilesini sonlandırmak için 15 kilometrelik çalışmamızı daha başlattık. Önümüzdeki üretim ve hasat dönemlerinde üreticilerimizin arazi yolu çilesine son vereceğiz. Ayrıca belediye olarak, Araban Ovası’nda yetişen ve ünü Türkiye sınırlarını aşan tarım ürünleri için çalışmasını tamamladığımız projeler ile de ürün kalitesinin arttırılması ve ilçe ekonomisine önemli katkı sağlayacağız’’ şeklinde konuştu.
Araban Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun da, ilçedeki tarım alanlarına giden arazi yollarında başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Doğru’ya teşekkür etti.
