Öğrenciler Dezenfektan Standı Yapmaya Başladılar
Balıkesir Manyas’ın kırsal Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından dezenfektan standı yapımı sürüyor.

Öğrencilerin çalışması ve öğretmenlerin rehberliğinde şu ana kadar 120 adet stant üretimi gerçekleştirdiklerini ve teslimini yaptıklarını belirtti.
Yine ihtiyaç olması halinde üretime devam edeceklerini vurguladı. Yine çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni üretim ve araştırma çalışmaları devam etmekte olduğunu Çalışma ve üretim planlamaları içinde salça çekme makinesi, ceviz kurutma makinesi ve çevre ihtiyaçlarına uygun üretim planlamalarının bulunduğunu söyleyen okul Müdürü Kadri Kılıç, amaçlarının toplumun ve çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda ve öğrencilerin alanlarıyla ilgili üretimlerin devam edeceğini bu şekilde hem okulun döner sermayesinin hem de öğrencilerin pratiklerini geliştirerek para kazandırmak olduğunu belirtti.
