Manisa'da Feci Kaza Açıklaması 6 Ölü, 22 Yaralı
Manisa’nın Salihli ilçesinde yolcu otobüsü, minibüs ve bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle Demirci-Salihli karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalırken, ulaşım eski yoldan sağlandı. Kazanın ardından Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Emniyet Müdürü Sayım Başaran ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, olay yerine gelerek yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı.
Kazada minibüste bulunan ve tamamı ölen 6 kişinin Salihli’ye bağlı Gökçeköy Mahallesi’ndeki bir çiftliğin inşaat işinde çalıştıkları ve mesai bitimi Salihli’ye dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Manisa Valisi yaralıları ziyaret etti
Manisa Valisi Ahmet Deniz de Salihli Devlet Hastanesine gelerek yaralıları ziyaret etti. Vali Deniz ile birlikte İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can ve Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’te yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Vali Deniz, “Kaza nedeniyle ne yazık ki 6 vatandaşımızı kaybettik. 22 yaralımız mevcut. Yaralılarımızın birçoğu ayakta tedavi edildi. Bazıları da taburcu ediliyor. Şuanda yaralı vatandaşlarımızın içinde durumu ağır olan yok. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
