Otomobil Tamiri İçin Tekel Bayisini Soydular
Adana’da 4 kişi, otomobil tamiri için girdikleri tekel bayisinden 30 bin lira değerinde 125 şişe içki ve 488 paket sigara çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Mahallede bulunan bir görgü tanığı polisi arayarak ihbarda bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, şahıslar çaldıkları ürünleri Fahrettin L.’nin annesinin evine gizledi. Polis yaptığı çalışma sonucunda şüphelileri içinde bulundukları otomobilde yakaladı. Polis otomobilde yaptığı aramada 1 şişe viski buldu. Hırsızlık dedektifleri çalışmasına devam edince çalınan içki ve sigaraları evde buldu. Sigara ve içkiler sahibine teslim edildi.
Gözaltına alınan zanlılardan Fahrettin L.’nin, “Trafik kazası yapmıştık. Borcumuzu ödemek için çaldık” diye ifade verdiği öğrenilirken, diğer zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
