Muğla Ve Aydın'da 89 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Aydın ve Muğla kıyı şeridindeki farklı 4 ayrı noktadan yasa dışı yollardan şişme lastik botlar ile Yunanistan adalarına kaçma girişiminde bulunan toplam 89 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise 14 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik Gözetleme İstasyonu tarafından Yalıkavak Büyükkiremit adası açıklarında fiber bir teknede düzensiz göçmen grubu tespit edildi. Sahil Güvenlik Botu tarafından teknede yapılan aramada Filistin uyruklu 14 düzensiz göçmen yakalandı.
Aydın’ın Didim ilçesinde Taşburun barınağından lastik bot ile denize açılan düzensiz göçmenlerin olduğu ihbarının ardından Sahil Güvenlik ekiplerince 17 Filistin ve 5 Iraklı toplam 22 düzensiz göçmen yakalanırken Didik Tekağaç Burnu açıklarında ise 17 Irak, 5 Cezayir ve 3 Filistin uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.
