Kars'ta 3'Ncü Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Kars’ta 2018 yılının 3’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Rahmi Doğan, Başkanlığı’nda yapıldı.

tabi işlerimiz kesintisiz devam ediyor. Yatırımlarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz ihaleler var, devam eden işlerimiz var. Bir takım yağacağımız ihalemiz, işlerimiz de var. Bunlarının takibini görüşmek üzere bir araya geldik” dedi.
Vali Doğan’ın, konuşmasının ardından Belediye Başkanlığı, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, DSİ 24. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, 2018 yılında yaptıkları yatırımlarla ilgili sunum yaptı. Toplantının kalan kısmı ise basına kapalı olarak devam etti.
Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkan Vekili Ferit Yenice, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Ural, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve yatırımcı daire amirleri katıldı.
